Kiengedték a kórházból Demjén Ferencet

Demjén Ferenc Demjén Rózsi interjú portré Demjén Ferenc interjú otthonában gázsigaléria
Demjén Ferenc most a fürdőszobából kilépve csúszott el.
Vágólapra másolva!
Nemcsak az intenzív osztályt, hanem a kórházat is elhagyta Demjén Ferenc szűk két héttel a május elején történt agyérgörcse után. 
Vágólapra másolva!

13 nappal az után, hogy mentőhelikopter vitte át a Szigetvári Kórházból a Pécsi Idegtudományi Intézetbe, Demjén Ferenc elhagyta az intenzív osztályt, és már a kórházat is. „Szerdán vitték el Rózsit, ha jól láttam, betegtaxival”– mondta egy udvaron sétáló beteg a Blikknek. Egy másik forrás pedig azt mondta a lapnak, hogy „a művész úr a szerdai nap folyamán távozott a pécsi kórházból, és már meg is kezdte a kettős rehabilitációt”.

Kiengedték az intenzív osztályról Demjén Ferencet

Szerda este elhagyhatta az intenzív osztályt Demjén Ferenc, akit május elején vittek kórházba agyvérzés gyanújával. Szerda este kiengedték az intenzív osztályról Demjén Ferencet, ami azt jelenti, hogy megkezdődhet az agyérgörcs utáni rehabilitációja. A hírt menedzsmentje közölte a zenész hivatalos Facebook-oldalán. Demjén Ferenc május 3-án, pénteken lett rosszul otthonában.

Demjén Ferencnek néhány hónapja volt egy csípőkorrekciós műtétje, és mikor két hete rosszul lett, éppen annak kontrolljára várakozott. Most viszont már úgy néz ki, a csípő és az agyi rehabilitáció is sínen van. A forrás azt is elmondta, hogy Demjén Ferenc „nem szenvedett maradandó agykárosodást. Agyérgörcse valóban enyhe lefolyású volt,

és a lehető legnagyobb nyugalomban folytatja a gyógytornát. Minden vágya, hogy a lehető legkorábban visszatérhessen a színpadra, és erre meg is van minden esélye.” Néhány hétig még biztosan nem fogad látogatót Demjén Ferenc, pedig Frenreisz Károly és Charlie is készültek hozzá az elmúlt két hétben. Charlie a Blikknek most azt mondta, „nagyon örülök, hogy Rózsi kijöhetett a kórházból. Erre a hírre vártam. Titkon remélem, hogy rám csörög. Jó volna újra hallani a hangját, de a legfontosabb, hogy minél hamarabb épüljön föl.”