Törőcsik Mari állapota az időjárással együtt javul

Törőcsik Mari
Budapest, 2015. január 14. Törőcsik Mari színésznő a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A műsorban Iglódi István Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészre, rendezőre és érdemes művészre emlékeztek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Törőcsik Mari állapota évek óta ingadozik, és nagyban befolyásolja az időjárás is. Ha beborul, nemcsak a hangulata, de a fizikai állapota is romlani tud, viszont ha kisüt a nap, melegedik az idő, úgy érzi, mintha kicserélték volna. 
Vágólapra másolva!

Törőcsik Marit a Ripost kereste fel a napokban, és a színésznő jó híreket mondott állapotáról. „Örülök, hogy hívtak. Még éppen időben, mert öltözködöm, és indulok ki a kertbe. Az utóbbi napokban tényleg nagyon rosszul éreztem magam, ahogy mindig, ha beborul, esik és hideg van. Nehezemre esett a beszéd és a levegővétel is. Mondanom sem kell, hogy

Amikor felébredtem és láttam, hogy süt a nap, máris jókedvem lett, és nem is szédelgek. Szóval ma betartom az orvos utasítását, és sétálni fogok a jó meleg napsütésben” – mondta Törőcsik Mari a lapnak.

Törőcsik Marit nagyon megviseli a változékony időjárás

Orvosai korábban figyelmeztették, hogy készüljön fel rá, hogy nehezen fogja viselni a frontokat, és így is lett. Törőcsik Mari jóval fáradékonyabb, és a közérzete sem megfelelő a hideg májusi időtől. A Kossuth Nagydíjas Törőcsik Mari nemrég még azt tervezte, hogy ha javul az idő, kimozdul velemi otthonából, ám kénytelen elhalasztani az utazást.

Azt is elmondta, hogy bár szíve szerint elindulna Budapestre, hogy ellátogasson imádott színházába, a Nemzetibe, orvosai egyelőre nem tanácsolják neki, hogy hosszabb utakra vállalkozzon: „jó lenne újra érezni a színházi légkört, de ezzel még egy ideig várnom kell. Mindent megteszek, hogy felerősödjek annyira, hogy elmehessek a Nemzetibe, ha csak néhány órára is – mondta a Nemzet Színésze.”