Párna alatt találták meg az egy éve meghalt világsztár végrendeletét

FRANKLIN, Aretha
Detroit, 2018. augusztus 13. 2011. december 5-én a munka ünnepe alkalmából tartott kampányrendezvényen készített kép Aretha Franklin amerikai soulénekesnőről a Michigan állambeli Detroitban. 2018. augusztus 13-i sajtóértesülések szerint az utóbbi évek során betegségei miatt folyamatosan gyengélkedő 76 éves énekesnő válságos állapotban fekszik detroiti otthonában, családjával és barátaival körülvéve. (MTI/EPA/Jeff Kowalsky)
Vágólapra másolva!
Aretha Franklin tavaly nyáron halt meg, és egészen mostanáig úgy tudta a családja, hogy a soul királynője nem végrendelkezett, de a hetekben három, kézzel írott végakarat is előkerült. 
Vágólapra másolva!

Májusban Aretha Franklin három végrendelete is előkerült, pedig a tavaly meghalt énekes családja úgy tudta, nem rendelkezett a vagyonáról. Érdekes, hogy néhány nap alatt három végrendelet kerül elő, de ennél is érdekesebb, hogy az egyik Franklin házának egyik

nappalijában volt, a kanapé párnája alá rejtve.

A másik kettőt egy olyan kisszekrényben volt, aminek a kulcsát csak most sikerült előkeríteni. Azt persze tudni kell, hogy Aretha Franklin nem egy detroiti garzonban élt, hanem volt és valószínűleg még mindig van mit átnézniük az örökösöknek.

Énekesnőként mindent elért, most nagymama lesz

Lemezek és díjak tömkelege, tragédiák, egy rakás díszdoktori cím. Nehéz egy mondatban összefoglalni Aretha Franklin eddigi életének teljesítményét, de egy részletes összefoglaló is karakterek százezreit jelentené. Éppen ezért pályafutásának és életének talán legérdekesebb részleteit próbáltuk összegyűjteni a 75. születésnapja alkalmából. 1.

Annyit már lehet tudni a három, egyébként kézzel írt végrendeletről, hogy némelyik szövegét meglehetősen nehezen fejtették meg egyrészt a nehezen olvasható írás, másrész amiatt is, hogy

sok helyen vannak benne áthúzások, törlések, széljegyzetek.

Amúgy a három közül kettőt 2010-ben írt Franklin, a legújabb pedig 2014-es keltezésű. Az énekesnő ügyvédje, aki az elmúlt 40 évben is képviselte, már be is nyújtotta a papírokat a michigani bíróságnak, sőt, Aretha Franklin 4 fiával is megosztotta a végrendeletek tartalmát. Annyi már kiderült, hogy közülük ketten kifogásolják a tartalmukat – írja a Billboard. Az ügy következő állomása egy hagyatéki meghallgatás lesz június 12-én.