Vágólapra másolva!
Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. Az idén 300 éves Napfény Városában - a korábban bejelentett nevek mellett – fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv. A fesztivál szervezői "ünnepi" jegyakciót is indítanak. Szeged, SZIN, 2019. Augusztus 28-31.
Vágólapra másolva!

Szeged 300 éve kapta vissza szabad királyi városi rangját, és az évforduló miatt a Szegedi Ifjúsági Napok különleges akciót is hirdet az idei fesztivlára. Május 24-étől, péntektől van lehetőség 300 bérletet venni akciósan, 21.990 Ft-ért. Az olcsóbb jegy mellé

néhány nemzetközi fellépőt is bejelentettek

a szervezők. Jön a SZIN-re a világ legjobb DJ-i között számon tartott, a DJ Mag Top 10-ben évek óta biztos helyet foglaló Afrojack.

Afrojack Forrás: Origo

Szegedre megy a techno lemezlovasok thai hercegnője, Nakadia is, és visszatérő vendég a fergeteges bulikat produkáló Dubioza Kolektiv.

Salvatore Ganacci Forrás: Origo

Hazai fesztiválok közül először a SZIN-en lép felaTomorrowland és Ultra Music Festival és a legmenőbb amerikai és európai klubok visszatérő fellépője, Salvatore Ganacci, akinek legújabb száma, a Horse, egy hónap alatt már 6,1 millió megtekintésnél jár a YouTube-on.

A SZIN korábban – a pop-rock-hip-hop szcéna legismertebb hazai képviselői mellett - olyan neveket jelentett be, mint Alvaro Soler vagy a Clean Bandit.