Iggy Azalea dühös, és nem érti, miért nem törölték szinte azonnal azokat a félmeztelen képeit, amik egy 2016-os fotózáson készültek róla. Egyelőre annyit tudott csinálni, hogy deaktiválta az Instagram- és Twitter-oldalait.

Kikerültek, és már be is járták a fél internetet Iggy Azalea, a GQ magazin címlapfotózásán készült egyéb, félmeztelen képei. A címlapon végül egy vizes fehér felsőben van, de nyilván készült egy csomó verzió, köztük olyan is, amikor nem nagyon volt ruha az énekesnő felsőtestén.A lap egyébként nem közöl akt képeket, tehát szóba sem jöhetett, hogy az ilyen, fedetlen kebles képeket megjelentetnék. Valaki a fotózás környékén mégis elmulasztotta a kiválasztási folyamat után törölni a fel nem használható képeket, és ezek három évvel később elő, és persze az interneten kötöttek ki. 

A címlapra került kép Iggy AzaleárólForrás: Origo

Az énekesnő egyelőre annyit tudott tenni, hogy – valószínűleg ideiglenesen – lelőtte a Twitter- és Instagram-oldalát, illetve feljelentést is tett már. Egy pillanatra visszatért a Twitterre, hogy írásban elítélje azokat, akik kiszivárogtatták a képeket. És röviden arról is írt, hogy nagyon rosszul érzi magát a kiszivárgás óta érkezett kommentek miatt is. Annyira, hogy egy ideig elbújik, és nem lesz jelen a közösségi térben. Leírta, hogy nem érti, miért nem törölték ki annak idején azokat a képeket, amelyek nem kerültek be a magazinba. 

Közben a fotókat készítő Nino Munoz is reagált. Azt írta, nagyon szomorú, hogy a képeit valaki ellopta, és az engedélye nélkül megosztotta. A rövid közleményében hangsúlyozza, hogy ez lopásnak minősül, és felhasználásuk törvénytelen, és aki mégis megosztja őket, annak számolnia kell a következményekkel.