Több száz csillogó kristállyal kirakott korona kerül Magyarország Szépe fejére

2019.05.29. 12:57

Idén is több száz lány jelentkezett a Magyarország Szépe versenyre, és áhítozott arról, hogy elnyeri a Miss World Hungary címet és a vele járó csodálatos koronát. A szerencsés szépség decemberben Thaiföldön képviseli majd hazánkat a Miss Earth nemzetközi szépségversenyen. Vasárnap este 19:30-tól élőben közvetíti a verseny döntőjét a Duna TV és a Duna World tévécsatorna is.

A rekordmennyiségű jelentkező közül a szakmai zsűri választotta ki azt a 20 továbbjutó lányt, aki június közepén felkészítő táborba vonul, és közülük kerül majd ki a top 16-os élmezőny, vagyis azok a lányok, akik kifutóra állhatnak a döntőben.

A 20 döntős lány között már ott van az ország új szépségkirálynője (A képre kattintva galéria nyílik!)Fotó: Polyák Attila - Origo

A fináléban négy különböző öltözékben vonulnak végig a lányok: a jól ismert bikinis és kreatív kör mellett nemzeti öltözetben és estélyi ruhában is színpadra lépnek, ezeket a ruhákat Merő Péter tervezi. A műsorvezetők Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie“ lesznek. Az estét természetesen sztárfellépők is színesítik majd – írja a Life.hu.

Idén minden eddiginél szebb és csillogóbb koronák kerülnek a legszebb magyar lányok fejére. Az új koronák a Cango&Rinaldi és a Swarovski Crystals kooperációjából születtek. Mindhárom koronát több száz csillogó kristály ékesíti több méretben és színben. Az első helyezett koronájának tetejét elegáns Light Sapphire színű kristályok díszítik. Mindhárom korona egyedileg és kézzel készült, prémiumminőségű ródium bevonattal.

Mindhárom koronát több száz csillogó kristály ékesíti több méretben és színbenFotó: Polyák Attila - Origo

Az első helyezett a Miss World Hungary koronáját viseli egy évig és többek között övé lesz egy új autó, egy egymilliós reklámszerződés, valamint egy kétfős, egzotikus utazás is.

A Magyarország Szépe szakmai zsűrijeFotó: Polyák Attila - Origo

A verseny döntőjének szakmai zsűrijében helyet foglalnak majd a Miss World Hungary licenctulajdonosai, Sarka Kata, illetve a Nakama & Partners ügyvezető igazgatója, Rogán-Gaál Cecília is. Rajtuk kívül pedig szintén elmondhatják majd a véleményüket és segítik a győztes lány kiválasztását többek között: Borzi Vivien fotós, Csángó Tamás divattervező, Hajas László mesterfodrász, Maráczi Ákos a Csók István Galéria tulajdonosa, Jakab Zoltán, a Crystal Nails ügyvezetője, Gulyás István, az MTVA műsorvezetője és Krasznai Zsolt plasztikai sebész, illetve Kulcsár Edina, a Miss World 2014-es év győztese is.

A 20 döntős lány között pedig már ott van az ország új szépségkirálynője

Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Kinga, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina, Ollári Barbara, Schneider Réka, Simon Boglárka és Szabó Lilla. 

A győztes elnyeri a Miss World Hungary címet és a koronát, illetve ő képviselheti majd Magyarországot a Miss Earth nemzetközi szépségversenyen (A képre kattintva galéria nyílik!)Fotó: Polyák Attila/Origo

KAPCSOLÓDÓ CIKK