Június 2-án 20 órától Molnár Ferenc Caramel és Szarka Tamás lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger
Témában.

A Sláger Témában most vasárnap, június 2-án Molnár Ferenc Caramel és Szarka Tamás lesznek Kalmár Tibor vendégei. Caramel igazi példakép, hiszen kétkezi munkásból, a megannyi kezdeti elutasítás ellenére lett egy csapásra az egész ország kedvence, méghozzá rögvest egy saját szerzeményű slágerrel. A Sláger Témában a Megasztár egykori győztese arról is beszél, hogy miből táplálkozik dalszerzői zsenialitása, aminek köszönhetően már másfél évtizede „száll a dallal”. Sőt, még azt is megtudhatjuk Carameltől, van-e különbség, ha magának vagy éppen valaki másnak ír egy slágert. Hiszen például Az én apám egészen az Eurovíziós Dalfesztiválig repítette Pápai Jocit, de a hazai második helyezett Nagy Boginak is Caramel írta a Holnap című slágert. Hogy legújabb albuma, a Caramel 7 egy korszakhatárt jelez-e karrierjében, kiderül a Sláger Témából.

A műsorvezető, Kalmár Tibor és CaramelForrás: Origo

Ahogy az is, hogy a Máté Péter- és Fonogram-díjas énekesnek már javában készül a nyolcadik nagylemeze. Hogy erre milyen dalok kerülhetnek majd fel, illetve a karrierjének jövőre esedékes, 15. évfordulóját hogyan tervezi megünnepelni, illetve, hogy 2019-ben miért csak egyetlen alkalommal vállal koncertet Budapesten, az is kiderül a vasárnapi adásból.

Szarka Tamás és Kalmár TiborForrás: Origo

A Sláger Téma második órájában, 21 órától a Magyar Kultúra Lovagja, Szarka Tamás lesz a vendég. Akitől megtudhatjuk, vajon páratlan karrierjét, világlátását, a történelemhez való hozzáállását annak is köszönheti-e, hogy felvidéki magyarként, és nem anyaországiként látta meg a napvilágot. A Kossuth-díjas zenész beszél majd a világhírű Ghymes együttes mellett szólókarrierjéről, a nemrégiben megjelent új albumáról, a Sósósó-ról is. Szó esik majd költészetének táltoskultuszból táplálkozó mondanivalójáról, és Szarka Tamás műfajnemesítő mivoltáról is. Hiszen a Benyovszky és Dózsa révén megalkotta a tánckrónika műfaját, de Éden földön címmel zenés fantasyt is jegyez, utóbbi a mai napig látható a Nemzeti Színházban. Hogy Szarka Tamás miért írt önnön magáról rekviemet, azaz szerzett dalt a saját haláláról legújabb szólólemezén, a Sósósó-n, azt is megtudhatjuk a Sláger Témából.

Kalmár Tibor és Köbli NorbertForrás: Origo

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában a Köbli Norberttel készült interjút hallgathatjuk meg újra. Aki nemhiába napjaink egyik legsikeresebb filmes szakembere. A Sláger Téma Extrában arra is választ kapunk a Balázs Béla-díjas forgatókönyvírótól, hogy a sikersorozatokat, közönségfilmeket jegyző szórakoztató, vagy a múltat méltó módon feldolgozni akaró, a történelmünket képekben elmesélni szándékozó filmművész a valódi énje. Szó lesz majd az Örök tél páratlan sikeréről, és a szintén Szász Attila rendezővel közös első mozifilmjük, az Apró mesék fogadtatásáról is. A Sláger Téma Extrában Köbli Norbert jövőbeni tervei kapcsán elárulja majd, hogy minden idők leghíresebb magyar énekesei közül ki az, akiről a Bohém rapszódia mintájára szívesen írna egy forgatókönyvet, de a Trianon-vígjátékról és az olimpiai hősről, a világháborút maradandó sérüléssel megjárt, de vívásban 1924-ben mégis aranyat nyerő Pósta Sándorról készülő filmtervéről sem mondott le.

2019. június 2-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Molnár Ferenc Caramellel, Szarka Tamással, Köbli Norberttel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan.