A családi nyaralás miatt lehet kevesebb Deák Bill-koncert

2019.06.03. 09:12

Deák Bill Gyula hamarabb mondott igent a családnak, így az átlagosnál biztosan kevesebb koncertjük lesz az idei nyáron.

Deák Bill Gyula elhamarkodott döntést hozott a családi nyaralással kapcsolatban, ami miatt valószínűleg kevesebb koncertje lesz, mint például tavaly. Családjával éppen akkor mennek nyaralni, amikor a legtöbb bulit lehetne adni, de már lefoglalta a családi nyaralást. A Ripostnak azt mondta, „sokat játszunk, vannak koncertek az országban mindenfelé. Viszont pechem volt, mondhatni megszívattam magam, mert tavaly ilyenkor júliusban és augusztusban volt a legtöbb koncert, de ebben az évben valamiért ezek júniusra tolódtak át. A nyaralást idén hamarabb lekötöttük a családdal, és pechemre pont júniusban megyünk pihenni, így a tervezettnél kevesebb bulin játszunk, ami bosszantó. Ugyanakkor persze nem baj, hiszen pihenni is kell, de nem szívesen hagyok ki egyetlen felkérést sem.”

Deák Bill Gyula 70 éves: egy fekete torok Kőbányáról

Deák Bill Gyula, aki iránt nem eltúlozható a tisztelet, az évek során kiérdemelte a „kapitány", sőt a „király" megszólítást is. Olyan hitelesen énekel bluest a magyar rögvalóságról, mintha ez a műfaj Kőbányán keletkezett volna, nem a Mississippi-deltában vagy valahol máshol Amerikában.

Egyébként az énekes mostanában már jobban odafigyel az egészségére. „Tornázom, nem dohányzom több mint hat éve, és nem zabálok, pedig a feleségem nagyon jól főz.  Tisztában vagyok azzal, hogy fiatalabb már nem leszek, viszont szeretnék még jó sokáig zenélni” – mondta a lapnak. 

további tartalmak a rovatból