Idén 21. alkalommal rendezik meg a Holdfény Esteket

Vágólapra másolva!
Idén 21. alkalommal rendezik meg a Pesti Vármegyeháza díszudvarán a Holdfény Estek-et. A koncertsorozaton Mozart, Schubert, Chopin, Schumann, Brahms és Liszt művei is elhangzanak. Július 9-én Schnöller Szabina énekel.
Vágólapra másolva!

A Holdfény Estek nyári koncertsorozatát idén is a Pesti Vármegyeháza díszudvarán rendezik meg július 2. és július 16. között. A rendezők közlése szerint a koncertsorozat sikerében fontos szerepe van a szabadtéri helyszínnek is, hiszen

csak hogy csendjét betölthesse többek között Mozart, Schubert, Chopin, Schumann, Brahms, Liszt zenéjének varázslatos ereje. Az itt felcsendülő muzsika feledteti, talán egy időre elsimítja a lelki vívódásokat, és új reményt ad a holnaphoz. Egyben megajándékozhat bennünket azzal az élménnyel is, amit a koncertek alkalmával közösen tapasztalunk: az élet gyönyörű” – írják.

Július 2-án Hegedűs Endre és Katalin négykezes hangversenyét hallgathatják az érdeklődők, július 9-én a Romantikus est keretében Schnöller Szabina énekel, Fodor Tamás hegedűn, Hegedűs Endre zongorán játszik, míg július 16-án Hegedűs Endre Kossuth-díjas zongoraművész estje lesz hallható A zongora bűvöletében címmel.