Már több mint 2700 diák látta ingyenesen a Ruben Brandt, a gyűjtőt az Urániában

OkosMozi, Kamarás Iván,Ruben Brandt, a gyűjtő
Vágólapra másolva!
Közel 2700 középiskolás látta eddig díjmentesen a Ruben Brandt, a gyűjtő című animációs filmet az Uránia Nemzeti Filmszínházban, ahová szeptembertől újra várják a diákokat.
Vágólapra másolva!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott, „Enjoy Art!" mottóval fémjelzett program másik pilléreként májusban elindult a www.okosmozi.hu online tudástár, mely a filmben

Milorad Krstic rendező által újraértelmezett 300 művészeti alkotásról és annak eredetijéről mesél,

segítve, hogy az élményből tanulás legyen, a tanulásból pedig élmény.

Kamarás Iván a Ruben Brandt filmelőzetesében egy vlogger stílusában mondja el, hogy miként, és mire való az OkosMozi Forrás: OkosMozi

Ma átadták az OkosMozi oldalhoz kapcsolódó nyereményjáték díjait: 10 diák nyert éves ingyenes múzeumi belépőt a budapesti Ludwig Múzeumba, 10 diák ingyenes páros belépőt a Szépművészeti Múzeumba, valamint számos nyertes jutott a Ruben Brandt, a gyűjtő filmhez kapcsolódó díjakhoz.

Az OkosMozi.hu csapata 3 db „interaktív külön díjat" is kiosztott,

amelynek nyertesei a budapesti Lakatos Menyhért Általános Iskola és Gimnázium, a Vörösmarty Gimnázium és az Újbudai József Attila Gimnázium tanulói. Az OkosMozi interaktív-díj lényege, hogy a Ruben Brandt alkotói egy-egy iskolai workshopot tartanak az animációs képalkotás, a művészettanulás, a közösségi média és az oktatás témakörében.