Zavarba ejtő tánccal ünnepelte magát a 60 éves Madonna

2018 MTV Video Music Awards - Press Room Vertical HEADSHOT SINGER-WOMAN BUST CEREMONY PRIZEGIVING MUSIC
(FILES) In this file photo taken on August 21, 2018 Madonna poses in the press room at the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall in New York City. - In her 4th album, called "Madame X" and nourished by her Lisbon experience, Madonna mixes the pop that made her success with reggaeton, fado or hip hop. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
A hétvégén jött ki Madonna új albuma, amelynek sikerét egy, a táncosával lejtett és meglehetősen zavarba ejtő tánccal ünnepelte. 
Vágólapra másolva!

A múlt pénteken jött ki Madonna sorban a tizennegyedik stúdiólemeze, a Madame X, és mindjárt a csúcsra jutott, mert a 13 számos album az első napok után már

58 országban vezeti az iTunes letöltési listáit.

A lemez négyéves szünet után jelent meg, és Madonna azért is örülhet a jó teljesítménynek, mert több helyről támadták az utóbbi időben, hogy már nem olyan egyértelmű, hogy telt házakat csinálna.

A 60 éves énekesnő annyira örült az új album körüli jó híreknek, hogy egy rögtönzött tánc is becsúszott az ünneplésbe. Madonna az egyik táncosának ölébe simulva mozgott egészen addig, míg le nem vertek egy pezsgőspoharat.