Ősszel indul két, már nem élő világsztár hologramturnéja

Buddy Holly
Vágólapra másolva!
Szeptemberben indul Roy Orbison és Buddy Holly egykori zenészcsillagok Észak-Amerikát és Európát érntő hologramturnéja. 
Vágólapra másolva!

egyelőre 44 észak-amerikai és 18 európai állomását hirdették meg annak a turnénak, amit két egykori zenészcsillag, Roy Orbison (1936-1988) és Buddy Holly (1936-1959) tiszteletére szerveztek. A sorozat szeptemberben indul, és

különlegessége, hogy nem egyszerű emlékkoncertekből áll majd,

mivel a két énekes-zenész hologram formájában meg is jelenik majd a színpadon. A turné a The Rock 'N' Roll Dream Tour fantázianevet kapta, és külön érdekessége, hogy a hologramok színesek lesznek – írja a CoS.

A hologramtervezésben viágszinten is elismert BASE Hologram tervezi ezt a koncertet, csak úgy, mint a nem rég későbbre halasztott Amy Winehouse hologramturnét. A cég vezetője, Brian Becker korábban azt nyilatkozta, hogy a Buddy Holly-hologram külsejét a zenész 1957 körüli kinézetéről mintázták. Holly akkoriban már a csúcson volt. A turné különlegessége, hogy színezve alkották meg a hologramot, tehát a közönség úgy láthatja majd Buddy Hollyt a színpadon, amilyen a valóban megélt turnéin lehetett.

Csak 22 évig élt, de mindig a csúcson lesz

1936. szeptember 7-én született az 50-es évek rock and rolljának meghatározó alakja, Buddy Holly. Tehetségét nem volt ideje kiteljesíteni, mivel 22 évesen meghalt, de így is rengeteg örökzöld dalt hagyott hátra. Ezenkívül pedig rengeteg későbbi világsztárra volt hatással. A Beatles...

A koncerteken vegyesen szerepelnek majd Orbison- és Holly-nóták, és a jelenlegi tervek szerint egy-egy show hossza valahol 75 és 90 perc között lesz.