Alice Cooper és a felesége együtt fognak meghalni

Alice Cooper Sheryl Goddard
ST PAUL, MN - JULY 15: Sheryl Goddard and Alice Cooper walk the red carpet at the 2018 So the World May Hear Awards Gala benefitting Starkey Hearing Foundation at the Saint Paul RiverCentre on July 15, 2018 in St. Paul, Minnesota. Adam Bettcher/Getty Images for Starkey Hearing Foundation/AFP
Vágólapra másolva!
„Bármikor történik is, együtt megyünk” – Alice Cooper és a felesége megegyeztek abban, hogy ki van zárva, hogy bármelyiküknek is gyászolnia kelljen a másikat. 
Vágólapra másolva!

A 71 éves Alice Cooper egyik legfrissebb interjújában a halálról is beszélt. Feleségével, Sheryl Goddard-ral már 43 éve élnek együtt, és ahogy a zenész mondta, a kapocs olyan erős, hogy

egy percig sem tudnának a másik nélkül létezni.

Sheryl Goddard és Alice Cooper 2018-ban Forrás: AFP/Getty Images/Adam Bettcher

„Kötöttünk egy egyezséget: ki van zárva, hogy az egyikünk túlélje a másikat. [...] Nem tudok nélküle élni. Többször beszéltünk arról, hogy nem tudjuk elképzelni, hogy az egyikünk a másikat gyászolja.

43 éve élek a világ legnagyszerűbb nőjével. Soha nem csaltuk meg egymást. [...] Jobban táncol, mint 1975-ben. Sokan megcsalják vagy elhagyják a feleségüket, de ő a legjobb barátom. Így nem is lenne értelme túlélnünk a másikat.”