Laár Andrást hazaengedték a kórházból

Laár András Laár andrás humorista, zenész, életművész, költő, buddhista pap
Laár András humorista, zenész, életművész, költő, buddhista pap
Vágólapra másolva!
Laár András válla egy hónappal ezelőtt megsérült egy autóbalesetben, és mivel az állapota hetekkel később sem javult, kiderült, hogy műtétre van szükség. A KFT együttes frontembere már otthon lábadozik, de még időre van szüksége, hogy színpadra tudjon lépni énekesként, hogy mikorra lesz képes gitározni, azt egyelőre még nem lehet pontosan tudni.
Vágólapra másolva!

Még májusban történt, hogy a taxi, amelyben Laár András, a KFT együttes gitárosa-énekese utazott egy másik autóval ütközött. Eleinte úgy tűnt, hogy csak megrándult a jobb válla, de pár héttel később kiderült, hogy súlyosabb a probléma.

Mivel egy csontdarab levált, műtétre volt szükség.

Az operációra három nappal ezelőtt sor került, Laár András már otthonában lábadozik, de mindenkitől azt kéri, tartsák tiszteletben, hogy nyugalomra van szüksége.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A Ripost elérte Márton Andrást, a KFT dobosát, Laár András közeli barátját, aki tájékoztatást adott a helyzetről. Ő azt mondta, hogy

a KFT egyetlen koncertjét sem mondta le a baleset miatt, kollégák segítik ki őket.

Laár András jobb kezét egy kartartóban rögzítették, és várhatóan egy-két hét múlva énekesként már színpadra léphet. Hogy gitárosként mikortól lehet rá számítani, azt még egyelőre nem lehet tudni.