Teljesen összetört férje halála után Csűrös Karola

2019.07.02. 12:28

Nagyon megviseli Csűrös Karolát férje, Horváth Ádám halála és az, hogy nem tudott elbúcsúzni szeretett férjétől. A színésznő családja mindent megtesz, hogy enyhítse a szűnni nem akaró fájdalmat, de Karola mély gyászába temetkezik – írja a Ripost.

Csak az tudhatja, mit élt át az utóbbi majd' két hétben Csűrös Karola, aki hozzá hasonlóan tökéletes szerelemben töltött több mint fél évszázadot. Horváth Ádámot és a színésznőt nemcsak az 1966-ban egymásnak tett esküjük, de életpályájuk is összekötötte, hiszen a magánéletben és a munkában is összefonódott a sorsuk attól a perctől, hogy fiatalon egymásba szerettek. Nem meglepő, hogy a színésznő fájdalma nem enyhül férje elvesztése után.

Csűrös Karola és Horváth Ádám 53 évig voltak házasokForrás: MTI

Nem igazán tudok még mit mondani. Feldolgozhatatlan veszteség ez nekem. Éjszakánként nem tudok aludni. Szóval nagyon nem vagyok jól, de a családom mellettem van, és támogatnak minden módon, ahogyan csak lehet. Rengeteg az elintéznivaló a temetéssel kapcsolatban, és igyekszem helytállni, de nagyon nehéz– nyilatkozta könnyeivel küszködve a színésznő, aki a napilap keddi számában azt is elárulta, mikor kísérik utolsó útjára Horváth Ádámot.