Méltó módon tudtak elbúcsúzni Ambrus Zoltántól zenésztársai

Irigy Hónaljmirigy, Kabai László gázsigaléria
Az Irigy Hónaljmirigy együttes tagjai 1 900 000 forintot kapnak
Vágólapra másolva!
Méltó módon, a mosoly és a gyász közötti egyensúlyt megtalálva búcsúztak az Irigy Hónaljmirigy tagjai zenésztársuktól, Ambrus Zoltántól. 
Vágólapra másolva!

Az Irigy Hónaljmirigy alapítója, Ambrus Zoltán hosszan tartó, súlyos betegség után, július elején halt meg. A zenekar tagjai szerettek volna méltó képpen elbúcsúzni barátjuktól, és mivel saját szerzeményeik nincsenek, egy másik alaptak, Sipos Tamás most elkészült szólólemezének egyik számát választották erre a célra. Az élet írja át című dalról Sipos Tamás a Blikknek elmondta, hogy

nem sokkal Ambrus halála előtt készült el

a keverése. „Úgy éreztem, ez méltó lehet hozzá, és ebben a többiek is egyetértettek. Közösen válogattuk a fotókat, mert abban biztosak voltunk, a klipet vidám hangulatú képekkel akarjuk illusztrálni. Az eddigi visszajelzések alapján megtaláltuk a mosoly és a gyász közötti egyensúlyt.” Azt is elmondta, hogy könnyezve nézték végig az Irigy Hónaljmirigy Show című televíziós paródiasorozatuk fotóanyagát.

A tévésorozatról azt monda, „az a tíz év volt a legintenzívebb időszakunk. Hét napból hetet együtt töltöttünk, és ebben Zoli is benne volt. Nagyon is benne. Már nem tudjuk őt felhívni, nem tudunk vele találkozni, de Zoli nem ment el. A múlt hétvégén Erdélyben voltak fellépéseink, és útközben szinte végig róla sztoriztunk.”

Sipos Tamás Závodi Gábor zenész-producerrel dolgozott a dalon, a munkát januárban kezdték. A lemezen vidám számok is lesznek, de Az élet írja át az elmúlásról szól. „Nem gondoltam, hogy ilyen irányt vesz, de

Különös, ahogy a halál átírta a tervemet, hiszen szólistaként nem ezzel szerettem volna bemutatkozni, de ennek így kellett történnie” – mondta Sipos Tamás.