Wolf Kati külföldi karrierjéről árult el titkokat

Sláger Téma, Wolf Kati, Kalmár Tibor
Wolf Kati
Vágólapra másolva!
Július 21-én 20 órától Abaházi Csaba és Wolf Kati lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.
Vágólapra másolva!

Halál a májra vagy egészséges életmód? A Sláger Téma vasárnapi adásában Abaházi Csaba, a rockerről, a legendás Sing Singről a MégEgyKör zenekarról, valamint rádiós énjéről, de még gyökeres életmódváltásáról is megtudhatunk titkokat. A Sláger Témából megismerhetjük Abaházi Csaba új zenekarát, annak legújabb slágerét, a Védőhálót, de szó esik majd szólódaláról, a Leszek a tűzről és egy kifejezetten az idei nyárra dedikált rockslágerről is. Abaházi Csaba 21 éve tartó műsorvezetői karrierjében kétségkívül a csúcsot a Sláger Reggel jelenti. Hogy mennyi alázat és munka van ebben, azt is elárulja majd. A Sláger Reggel és a Sláger TV műsorvezetője mindezek mellett jövőbeni terveibe is beavatja a hallgatókat.

Abaházi Csaba Forrás: Sláger Téma

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Wolf Kati lesz a vendég. Szó lesz majd Vukról, a Wolf-áramlatról, az X-Faktorról, a további szólólemezeiről, de még az is kiderül a Sláger Témából, miért is nem a helyezés számít az Eurovíziós Dalfesztiválon. Hiszen a Szerelem, miért múlsz sláger angol verziójának köszönhetően nyolcadik esztendeje hívják ugyanúgy külföldre is fellépni. Wolf Kati azóta is rendületlenül készíti az angol verziókat dalaiból, hogy a külföldi karrier reményében-e, megtudhatjuk Kalmár Tibor vasárnapi műsorából. Ahogy azt is, hogy legújabb két slágerét, az „Itt vagy"-ot és a „Ha egy jelre vársz"-t mikor követi egy újabb sikervárományos dal. Szó lesz még az egy éves hongkongi kitérőről, vagy arról, hogy a Geszti Péterrel közös munka hogyan is indult, és mennyire fontos szerepet tölt be folyamatosan Wolf Kati karrierjében.

Wolf Kati Forrás: Sláger Téma

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában a Vörös Istvánnal készült interjút hallgathatjuk meg újra. Akinek történetét még Moldova György is megírta egykoron. Az pedig, hogy lesz-e élete-, zenei pályafutása sztorijából netán mozifilm, arról is szó lesz majd a Sláger Téma Extrában. Mindenesetre az idén év elején megjelent önvallomás kötete, az „Én az időt nem sajnálom" jó forgatókönyvalap lehet. Vörös István élete tényleg filmbe illő, hiszen lassan 45 esztendeje már, hogy elkezdte zenei karrierjét, ami majdnem egészen más irányt vett, mint a Prognózis. Hogy mi lett volna akkor, ha Zoltán Erikával írnak közös slágert, kiderül a vasárnapi adásból. Ahogy az is, mit jelent a hajsza-rock, és véletlen-e vagy tudatos, hogy a Prognózis-korszak, majd pedig a két évtizede tartó szólókarrierje is megannyi beszédes dalcímet és albumnevet hozott. De szó esik majd arról is, hogy a közelgő 2020-as év miért is kínál dupla indokot arra, hogy végre vörösre tapsolhassuk a tenyerünket egy Vörös István nagykoncerten.

Vörös István Forrás: Sláger Téma

2019. július 21-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Abaházi Csabával, Wolf Katival és Vörös Tamással, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!