Wolf Kati elárulja, mit gondol az eurovíziós eredményekről

2019.07.20. 11:06

Július 21-én 20 órától Abaházi Csaba és Wolf Kati lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Halál a májra vagy egészséges életmód? A Sláger Téma vasárnapi adásában Abaházi Csaba, a rockerről, a legendás Sing Singről, a MégEgyKör zenekarról, valamint rádiós énjéről beszél, de még gyökeres életmódváltásáról is megtudhatunk titkokat. A Sláger Témából megismerhetjük Abaházi Csaba új zenekarát, annak legújabb slágerét, a Védőhálót, de szó esik majd szólódaláról, a Leszek a tűzről és egy kifejezetten az idei nyárra dedikált rockslágerről is. Abaházi Csaba 21 éve tartó műsorvezetői karrierjében kétségkívül a csúcsot a Sláger Reggel jelenti. Hogy mennyi alázat és munka van ebben, azt is elárulja majd. A Sláger Reggel és a Sláger TV műsorvezetője mindezek mellett jövőbeni terveibe is beavatja a hallgatókat.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Wolf Kati lesz a vendég, akivel többek között a Vukról, a Wolf- áramlatról és további szólólemezeiről beszélgetnek a műsorvezetők. De még az is kiderül a Sláger Témából, hogy miért is nem a helyezés számít az Eurovíziós Dalfesztiválon. Hiszen a "Szerelem, miért múlsz?" sláger angol változatásnak köszönhetően nyolc éve hívják ugyanúgy külföldre is fellépni az énekesnőt. Wolf Kati azóta is rendületlenül készíti az angol verziókat dalaiból.

Abaházi Csaba és Kalmár TiborForrás: Sláger Téma

Hogy a külföldi karrier reményében-e, megtudhatjuk Kalmár Tibor vasárnapi műsorából. 

Ahogy azt is, hogy legújabb két slágerét, az „Itt vagy"-ot és a „Ha egy jelre vársz"-t mikor követi egy újabb sikervárományos dal. 

Szó lesz még az egyéves hongkongi kitérőről, vagy arról, hogy a Geszti Péterrel közös munka hogyan is indult, és mennyire fontos szerepet tölt be folyamatosan Wolf Kati karrierjében.

Wolf Kati és Kalmár TiborForrás: Origo

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a Vörös Istvánnal készült interjút hallgathatjuk meg újra, akinek történetét még Moldova György is megírta.

De arról is szó lesz, hogy készül-e mozifilm élete, zenei pályafutása történetéből. Ehhez az év elején megjelent önvallomásos kötette, az „Én az időt nem sajnálom" jó forgatókönyvalap lehetne.  

Vörös István élete tényleg filmbe illő, hiszen lassan 45 éve kezdte el zenei karrierjét, ami majdnem egészen más irányt vett, mint a Prognózis.  Hogy mi lett volna akkor, ha Zoltán Erikával írnak közös slágert, kiderül a vasárnapi adásból, akárcsak az is, hogy mit jelent a hajsza-rock, és véletlen-e vagy tudatos, hogy a Prognózis-korszak, majd pedig a két évtizede tartó szólókarrierje is megannyi beszédes dalcímet és albumnevet hozott.

De szó esik majd arról is, hogy a közelgő 2020-as év miért is kínál dupla indokot arra, hogy végre vörösre tapsolhassuk a tenyerünket egy Vörös István-nagykoncerten.

Kalmár Tibor és Vörös IstvánForrás: Sláger Téma

Július 21-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en
Abaházi Csabával, Wolf Katival és Vörös Tamással, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a
legnagyobb slágerekkel.