Rihanna viszontlátta fiatalkori önmagát egy fotón

"Valerian And The City Of A Thousand Planets" European Premiere - Red Carpet Arrivals LONDON, ENGLAND - JULY 24:  Rihanna attends the "Valerian And The City Of A Thousand Planets" European Premiere at Cineworld Leicester Square on July 24, 2017 in London,
Vágólapra másolva!
Rihanna kedden posztolt egy fotót Instagram-oldalán, melyre első ránézésre az összes követője azt gondolhatta, az énekesnő egy gyerekkori képét mutatta meg a követőinek. Azonban a barbadosi énekesnő azzal a szöveggel tette fel a fotót, hogy majdnem elejtette a telefonját, mikor meglátta a képet. A fotón ugyanis nem ő, hanem egy hét éves kislány látható, aki megszólalásig hasonlít a popdívára. 
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő fotóra bukkant Rihanna az Instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

almost drop my phone. how?

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

"Majdnem elejtettem a telefonomat, hogy lehet ez?" – írta a kép alá, amin egy rá megszólalásig hasonlító kislány látható.

A képet eredetileg a hétéves kislány édesanyja posztolta, később pedig

6,4 millió lájkot kapott az, amit Rihanna osztott meg.

A fotó másokat is meglepett, Snoop Dogg például rákérdezett, hogy mikor is született az énekesnőnek kislánya. A kislány Instagram-oldalát itt nézheti meg.

Rihanna Forrás: Getty Images

Rihannának van egy másik hasonmása is, Yna Sertalf viszont nem örül a helyzetnek. Úgy érzi, a külseje miatt nem talál párt, mivel a legtöbben csak Rihannát látjak benne.