Augusztus 11-én 20 órától a Kossuth-díjas zeneszerző, énekes, Balázs Fecó és Horváth Tamás zenész, énekes lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Balázs Fecó

Balázs Fecó három különleges koncerttel is készül a közeljövőben. Hogy az Érints meg még egyszer címet viselő siófoki fellépésén mivel lepi majd meg rajongóit, elárulja a Sláger Témában, ahogy azt is, kikkel lesz látható a Balaton fővárosában az ünnepi hétvége nyitányán.

Forrás: Origo

Szeptember elején a Zsidó Kulturális Fesztivál keretében koncertezik a Dohány utcai Zsinagógában, ahová sztárvendégei szintén elkísérik. Október elején pedig ugyanúgy egy zsinagógában, de akkor már a szegediben lép majd fel Balázs Fecó

A Sláger Témában két olyan idén megjelent nagylemezről is szó lesz, amely különleges helyen szerepel a Kossuth-díjas zenész karrierjében. 

Ahogy arról is, fél évszázada íródó pályafutásának mik lehetnek a következő fejezetei, például tervez-e a hetvenedik születésnapjára is hasonló jubileumi bulit, mint amilyenben a hatvanadik alkalmával volt részünk. Sőt, még lehetséges új szerzeményekről is szó lesz a vasárnapi műsorban.

Horváth Tamás

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Horváth Tamás lesz a vendég. Vérbeli zenész családba született, a tehetségkutatókat ugródeszkaként használta, mégis az internet tette igazán sztárrá.

Forrás: Origo

A 313 ezer követővel, közel 150 millió klipmegtekintéssel bíró Horváth Tamás beavat majd minket nem mindennapi karrierjének alakulásába, ami a videómegosztóktól a legnagyobb koncerthelyszínekig repítette őt.

A közelgő Budapest Park bulija, a Karnevál kapcsán is beszél Majkával közös duettjéről, de szó lesz majd a Sztárban sztárról is, amelyet legutóbb megnyert, most pedig már zsűritagként tér vissza a megújuló show-műsorba. Sőt, még talán az is kiderül, lehet-e ő a honi popzene azon úttörője, aki pont a csodálatos magyar nyelvvel hódítaná meg a külföldi piacot is.

Karinthy Márton

22 órától pedig a Sláger Téma Extra adásában a Kossuth-díjas Karinthy Mártonnal készült interjú lesz újra hallható. Karinthy Frigyes unokájaként, Karinthy Ferenc fiaként, Karinthy Gábor unokaöccseként talán nem is választhatott volna magának más világot, mint az irodalmat és a színházat.

A Kossuth-díjas színigazgató, színházrendező Karinthy Márton mesél majd a Sláger Téma Extrában Gobbi Hildáról, Turay Idáról, Kállay Ferencről, és mindazon színészóriásokról, akiknek szelleme ma is ott lakozik a családja világhírű nevét viselő teátrumban.

Forrás: Origo

Karinthy Márton a Sláger Téma Extrában elárulja, mi a titka annak, hogy 

a második világháború után elsőként alapíthatott magánszínházat Budapesten, 

amely számtalan költözést és még a rendszerváltozás viharát is túlélve, ma is az egyetlen, lassan negyven esztendeje folyamatosan működő budai teátrum. Így a Karinthy Színház ősszel induló, 38. évadáról is szó esik majd. Karinthy Márton írói munkásságának kapcsán elárulja, mi is az Ördöggörcs, mit jelent utazni Karinthyában, és hogy lehet-e folytatása vagy éppen filmes változata a 2003-ban megjelent, azóta több idegen nyelvre is lefordított családregényének.

2019. augusztus 11-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Balázs Fecóval, Horváth Tamással és Karinthy Mártonnal, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!