Mentőt kellett hívni Keresztes Ildikóhoz a koncertje előtt

2019.08.15. 12:13

Mentőt hívtak Keresztes Ildikóhoz múlt heti, montenegrói koncertje előtt. Az énekesnő olyan rosszul volt, hogy alig bírt lábra állni.

Magyarország kulturális évadot szervezett Montenegróban, több helyszínen is, és az egyik ilyen volt Kotor városa, ahol a KotorArt Fesztivál vendégeként lépett fel Keresztes Ildikó is. Az énekesnő a Hot Magazinnak azt mondta: Magyarország podgoricai nagykövetségének szervezésében, a magyar külügyminisztérium támogatásával valósulhatott meg a koncertünk.”

Keresztes IldikóForrás: BeneSari/Bencesariphoto

Keresztes Ildikó azt is elmondta, hogy olyan luxust és pompát, ami ott vette körül őket, még nem tapasztalt korábban. Viszont az időjárás rendesen megviselte. „Iszonyú volt a páratartalom. Gyerekkorom óta rosszul viselem a kánikulát és a kialvatlanságot. A koncert előtt sajnos mindegyik probléma fennállt. A buszban nem tudtam aludni, kicsit leamortizálódtam, amire odaértünk Montenegróba. Szédültem, émelyegtem, nagyon rosszul voltam. Mentőt kellett hívni hozzám közvetlenül a fellépés előtt. A nővér fiziológiai sóoldatot kötött be infúzióval, hogy lábra tudjak állni. Szerencsére gyorsan jobban lettem, nem kellett megváratni a közönséget.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK