James Blunt újra Budapesten koncertezik

james blunt
70821013. México, 21 Ago. 2017 (Notimex-Especial).- El cantante británico James Blunt encantó a sus seguidores mexicanos, con un concierto que ofreció anoche en el Teatro Metropólitan de la Ciudad de México NOTIMEX/FOTO/ESPECIAL/COR/ACE/
Vágólapra másolva!
Októberben megjelenő, sorban a hatodik stúdióalbumával jövőre európai turnéra indul, és ennek állomásaként tavasszal Budapesten is fellép. 
Vágólapra másolva!

Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind október 25-i megjelenéséről szóló hírek után, James Blunt menedzsmentje pénteken bejelentette nagyobb lélegzetvételű, 2020-as európai turnéját. A sorozat február 14-én Birminghamben indul, és a londoni Royal Albert Hallban ér véget, Budapesten április 1-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertre a jegyeket szeptember 6-án, 10 órától kezdik értékesíteni.

Bár utolsó allbumán az elektronika felé kacsingatott, a Once Upon A Mind-dal visszatér a klasszikus James Blunt-hangzáshoz.

Az egész albumot áthatja egyfajta melegség és a zenész igazi személyisége. James Blunt első albuma Back To Bedlam címmel 2004 őszén jelent meg, a You're Beautiful című dal világsikerét követően. Eddig több mint 23 millió albumot adott el.