Már otthon gyógyul Demjén Ferenc

Demjén Ferenc Demjén Rózsi interjú portré Demjén Ferenc interjú otthonában gázsigaléria
Demjén Ferenc most a fürdőszobából kilépve csúszott el.
Vágólapra másolva!
Egy ideje már hazajár a hétvégékre a rehabilitációs intézetből Demjén Ferenc, és ha minden jól megy, néhány hét múlva végleg hazaköltözhet. 
Vágólapra másolva!

Egyre jobban érzi magát Demjén Ferenc, és egy ideje már hazajár a hétvégéken a rehabilitációs intézetből. A zenész május elején lett rosszul: a csípőkorrekciós műtétje utáni kontrollra készült, mikor egyre rosszabbul érezte magát, végül kihagyta a kontrollt, és kiderült, hogy agyérgörcse volt. Egy ideig mesterséges altatásban tartották, utána volt intenzív osztályon, majd egy rehabilitációs intézetbe küldték. A legutolsó információk szerint barátai sem akarják zavarni, most azonban biztató képeket töltött fel az Instagram-oldalára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“...s újra visszatérnek a lángok a fények, szívünkbe új remények mind visszatérnek...”

Demjén Ferenc (@demjenferenc_official) által megosztott bejegyzés,

A Blikknek Demjén egy ismerőse mondta el, „Rózsi túl van a nehezén, ami sok erőt és hitet ad neki. Hogy hétvégékre hazajárhat, azt jelenti, már

Persze, óvatosabban, komótosabban sétál, de lassan újra a régi.” Demjén állítólag olvas, tévét néz, zenét hallgat az otthon töltött órákban. És már a lépcsőzés is jól megy neki, és ha minden jól megy, már szeptember végén, de legkésőbb október elején hazaengedik.