Lassan kezdődik az Akvárium klubkoncertes időszaka

Akvárium
Vágólapra másolva!
Az ősszel együtt beindult az idei klubszezon is, és az Akvárium Klub élő- és elektronikus zenei programjai is összeálltak már. Szeptemberben itt tartják többek között a Telekom Electronic Beats fesztivált, és idén is a klub ad otthont a Budapest Ritmónak.
Vágólapra másolva!

Az Akvárium Klub évről évre világsztárok sorát hozza el Budapestre. Így volt ez az idei nyáron is, amikor a Sun & Soda keretében három alkalommal változott mini oázissá az Akvárium terasza, és teltház előtt játszott Sasha, Guy J & Henry Saiz, valamint a Gus Gus. Az őszi-téli szezonban már a következő hetekben elindulnak a programok. Szeptember 19. és 21. között lesz a Telekom Electronic Beats, olyan fellépőkkel, mint a Modeselektor, a Sevdaliza vagy a Motor City Drum Ensemble. Októberben pedig ismét az Akvárium Klub lesz a CAFé Budapest egyik kiemelt helyszíne. A Hangvető és a CAFé Budapest szervezésében megvalósuló Budapest Ritmo idén is birtokba veszi a klubot és október 4-6. között

a világzene legjobbjait hozza el,

a portugál fadótól a balkáni rezesekig, szájbőgőtől a cumbiáig számos érekes zenei műfajjal ismerkedhet meg a közönség.

Forrás: Origo

Természetesen önálló koncertek is lesznek ősszel: dupla teltházas a Skillet novemberi koncertje, és olyan fellépők lesznek, mint Hooverphonic, William Fitzsimmons, Adam Naas, a Scarlxrd, a The Asteroids Galaxy Tour, a The Wooten Brothers és a Front 242. Lesznek magyar előadók is: az Elefánt, az Erik Sumo Band, az Ethnofil, a Blahalouisiana és az Ocho Macho, a Firkin, a New Level Empire és a DLRM. A klubban murtatkozik be a Talk2Night, Halloweeni bulit tart a Jetlag, visszatér a Subscribe, de koncertet ad majd többek között az Analog Balaton, a Down for Whatever, a Soulwave, Péterfy Bori & Love Band, a Konyha és a ByeAlex és a Slepp is.

Az elektronikus programok között is lehet válogatni. Olyan DJ-k zenélnek majd, mint Jan Blomqvist + Band, Roni Size, Enrico Sangiuliano, Hernan Cattaneo, Paula Temple, Deborah De Luca, Andy C & Dillinja, Pan-Pot, Adriatique és a Kollektiv Turmstrasse.

A nyár folyamán megújult a KisHall: nagyobb lett a kiszolgáló rész, és kialakítottak egy VIP-területet is, és frissítettek a terem dizájnján, valamint új hangredszert építettek be.