Így emlékeztek meghalt barátjukra a Prodigy tagjai

2019.09.17. 14:45

Szeptember 17-én lenne 50 éves Keith Flint, az egykori The Prodigy frontembere. A zenekar a közösségi médiát hívta segítségül az emlékezéshez.

Idén márciusban halt meg Keith Flint, a The Prodigy frontembere. Az énekes szeptember 16-án lenne 50 éves, és a zenekar a közösségi médiás felületeit felhasználva emlékezett meg a régi barátról. A Facebook-, az Instagram- és a Twitter-oldalukon is megjelent a néhány kedves sor. 

„Nincs nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol, testvér. Zenélj, bárhol vagy is!” Az egykori The Prodigy két tagja, Maxim és Liam Howlett nevének kezdőbetűi zárták a sorokat. A köszöntést Flint képeivel egészítették ki. Az együttes néhány napja jelezte – szintén a közösségi médián keresztül –, hogy új zenei anyagon dolgoznak. A Twitterre feltöltött képen látszik, ahogy Liam Howlett tekerget egy potmétert, mellé pedig azt írták, újra a stúdióban vannak, és az új zene nagyot fog szólni. 

A halottkém jelentése szerint Flint alkoholt, kokaint és kodeint – a mákgubóban is megtalálható opioidot – is fogyasztott, mielőtt felakasztotta magát. 

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!