Egyedülálló koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából szervezett Szuperkoncertre. A Hősök terétől egészen a Bajza utcáig a becslések szerint több mint 70 ezer ember ünnepelt az este folyamán Bryan Adams és a Wellhello koncertjén, ami az elmúlt hét év legtöbb érdeklődőt vonzó koncertjének számít.

Fergeteges hangulatban és óriási érdeklődés mellett zajlott le a Szuperkoncert, amit a Szerencsejáték Zrt. szervezett. Az igazi rajongók már déltől várták a 16:30-as kapunyitást. A rendezvény csúcspontja a 20 órakor kezdődő kanadai világsztár, Bryan Adams koncertje volt, olyan örök klasszikusnak számító dallamokkal, mint a Summer of 69 vagy a Straight from the Heart vagy a legfrissebb, Ed Sheerannel közösen írt Shine A Light című szám, amiket az énekessel közösen énekelt a magyar publikum.

Bryan Adams a Hősök terénFotó: Csudai Sándor - Origo

Az este folyamán nemcsak a Hősök tere és környéke, hanem a tavalyihoz képest háromszorosára növelt mozgáskorlátozott lelátó is megtelt. 

Az igazán szerencsések pedig nemcsak a színpadon, hanem a színfalak mögött is találkozhattak személyesen a világhírű zenésszel és a Wellhello tagjaival is.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Az év legnagyobb szabadtéri koncertje több részletében is egyedülálló elemeket tartalmazott. Az 500 négyzetméteres színpad mellett ugyanis 550 négyzetméteres LED világítás tette teljesebbé a vizuális élményt, amiből 300 négyzetméter a színpad környékére összpontosult - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.  A legnagyobb rockkoncertekhez mérhető hangélményért pedig a több mint 200 darab egyedi teljesítményű hangfal felelt. 

A Hősök terén felépült színpad építésében közel 300-an vettek részt.