Holtan találták a 25 éves énekesnőt

Sulli, énekesnő, dalszerző
This undated photo released by Yonhap in Seoul on October 14, 2019 shows Sulli, a former member of top South Korean girl group f(x). - A popular K-pop star who had long been the target of abusive online comments was found dead at her home on October 14, South Korean police said. (Photo by - / YONHAP / AFP) / - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT NO ARCHIVES RESTRICTED TO SUBSCRIPTION USE
Vágólapra másolva!
Súlyos depresszióban szenvedett a 25 éves énekesnő, akinek holttestét menedzsere találta meg hétfőn.
Vágólapra másolva!

Menedzsere talált rá a K-pop (koreai pop) műfajában aktív énekesnő, Sulli holttestére annak szöuli lakásán hétfőn – írja a BBC. A rendőrség egyelőre nyomoz, és egyelőre nem zárták ki annak lehetőségét sem, hogy az énekesnő öngyilkos lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

오늘 왜 신나?

설리가진리 (Sulli) (@jelly_jilli) által megosztott bejegyzés,

Sullinak több mint 6 millió követője volt az Instagramon. 2005-ben, 11 évesen TV-sorozatokban szerepelt, aztán 14 évesen már az f(x) nevű, nagyon sikeres K-pop-csapatban énekelt. Innen aztán 2015-ben kiszállt, hogy a színészi karrierjét építhesse, illetve azért, mert

rengeteg online bántalmazás érte

az együttes tagjaként – mindamellett, hogy a K-pop-sztárok igazi ikonok Dél-Koreában. A BBC arról is beszámolt, hogy az énekesnő nagyon súlyos depresszióban szenvedett.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!