Életmentő műtétje volt az Ismerős Arcok énekesének

Nyerges Attila, Ismerős Arcok, Kossuth tér
Vágólapra másolva!
A múlt héten volt közlekedési balesete az Ismerős Arcok énekesének, és úgy tűnt, minden jól alakul, hétfőn mégis életmentő műtétre volt szüksége Nyerges Attilának.
Vágólapra másolva!

Nyerges Attilának életmentő műtétre volt szüksége hétfőn a múlt heti közlekedési balesete miatt. A kezdeti javulás ellenére hétfőre veszélyesre fordult az állapota, az orvosok pedig a beavatkozás mellett döntöttek. A zenekar a hivatalos Facebook-oldalukon közölte a hírt.

„A műtét jól sikerült, az orvosok tájékoztatása alapján kb. 1 hónap gyógyulási idő és pihenő vár rá. A zenekar ebben a kritikus helyzetben is fontosnak tartja a vállalt kötelezettségeit, és Attilával egyetértésben – a Nyerges 50 születésnapi koncertet kivéve – az októberi időpontokra meghirdetett felkéréseknek igyekszik eleget tenni” – írták. Az már biztos, hogy aBarba Negra Music Clubba tervezett, október 19-ei, születésnapi koncertet December 15-én tartják. Az októberi koncertre már megváltott jegyek érvényesek a decemberi bulira, de október utolsó napjáig vissza is lehet váltani őket.

Az Ismerős Arcok leghíresebb dala kapott új köntöst

„Kicsit lemaradva a millió feldolgozó után, mi is szeretnénk feldolgozni a saját dalunkat" - mondta Nyerges Attila, az Ismerős Arcok zenekarvezetője arról, hogy az együttes szimfonikus támogatással gondolta újra leghíresebb dalát. Az Ismerős Arcok Nélküled című száma a 2007-es megjelenése óta szép lassan az egész Kárpát-medencei magyarság összetartozásának a dala lett.

„Bízunk Attila mielőbbi felgyógyulásában és visszatérésében, mivel kizárólag vele teljes az Ismerős Arcok közössége és sok fellépés vár ránk az év hátralévő időszakában” – írták még a közleményben.

Szembesültünk a hazugságokkal

Mindaz, amit Trianonról és annak következményeiről elhallgattak, csőstül szakadt ránk - mondta az Origo.hu-nak adott interjújában Nyerges Attila, az Ismerős Arcok együttes zenekarvezetője arra a felvetésre, hogy számaik miért foglalkoznak kiemelten a XX. század magyar traumáival.