Kiszivárogtatták az énekesnő meztelen képeit

Horizontal
US singer Demi Lovato performs on stage during the Rock in Rio Lisboa music festival at Bela Vista Park in Lisbon, on June 24, 2018. / AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
Vágólapra másolva!
Múlt héten feltörték Demi Lovato SnapChat-fiókját, a követőit pedig elvezették az énekesnő meztelen fotóihoz. 
Vágólapra másolva!

Demi Lovato SnapChat-fiókját múlt hét végén törték fel, és egyszerűen azért, hogy elvezessék a követőit az énekesnő néhány meztelen fotójához. Csütörtök éjjel törték fel a fiókot, péntekre pedig már ki is tettek egy furcsa SnapStoryt, amin keresztül el lehetett jutni egy Discord chatszobába,

ahol már a képekkel várták a látogatókat.

A SnapStory nagyjából egy óráig élt Lovato oldalán, aztán leszedte az énekesnő social médiás csapata.

Demi Lovato 2018-ban Forrás: AFP/Miguel Riopa

A chatszobába csalogató hackerek egy létező szexvideóról is beszéltek, aminek megnézését állítólag regisztrációhoz kötötték. Lovato követői egyébként jól vizsgáztak együttérzésből, és többen az énekesnő védelmére keltek. Fontos tudni, hogy Lovato magánélete nem túl zökkenőmentes az utóbbi időben.

Herointúladagolással került kórházba Demi Lovato

Herointúladagolás miatt került a Los Angelesi kórházba Demi Lovato amerikai énekesnő - írja a TMZ. Az énekesnőre hollywoodi otthonában találtak rá eszméletlenül, állapotáról azonban egyelőre nincs hír. A TMZ arról is ír, hogy az énekesnő házához kiérkező mentősök a helyszínen Narcannal kezelték Demi Lovatót, melynek segítségével visszafordíthatóak az opiátok életre veszélyes hatásai.

Tavaly nyáron majdnem belehalt egy herointúladagolásba, aztán elvonón is volt, közben folyamatosan küzd a mentális egészségéért.

Depresszióval küzd,

amiben talán nem közömbös, hogy már évek óta elégedetlen az alakjával is. Bár szeptember elején feltöltött az Instagram-oldalára egy szerkesztetlen képet, amin jól látszik a narancsbőrös combja.

Akkor azt írta, legyőzte a félelmét, és már nem zavarja egy ilyen fotó.