Balázs Fecó: Rózsi jól van

Demjén Ferenc Demjén Rózsi interjú portré Demjén Ferenc interjú otthonában gázsigaléria
Demjén Ferenc most a fürdőszobából kilépve csúszott el.
Vágólapra másolva!
Demjén Ferenc már a közösségi felületein is kijelentette, hogy színpadra áll az év végén. A rehabilitációja még tart, de már megvannak a koncert vendégművészei is. 
Vágólapra másolva!

Komolyabb egészségi problémái után, mára biztossá vált, hogy Demjén Ferenc idén is készen áll a szokásos év végi koncertjére. A közösségi felületein jelentette be, hogy december 30-án újra színpadra áll a Papp László Sportarénában. Sokan kételkedtek abban, hogy sikerülhet a felépülés, de úgy néz ki, Demjén teljes erővel készül, és már a vendégzenészeket is bejelentette.

Balázs Fecó, Kóbor János, Révész Sándor és Závodi János mindenképpen ott lesznek Demjénnel az Aréna színpadán december végén. Balázs Fecó a Tények Pluszban azt mondta, „a legnagyobb örömömre kaptam egy telefont, hogy lesz ez a Demjén-koncert, és egy vágyam teljesült ezzel, hogy december 30-án az Arénában részt vehetek rajta”. A Blikknek pedig azt mondta, „Rózsi

Egy hete személyesen telefonált nekem, és hívott el a koncertre, úgyhogy nekünk kollégáknak és a közönségnek is a legfontosabb, hogy a Vándor visszatér a színpadra.”

Balázs Fecó Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Demjén Ferenc hónapok óta tartó rehabilitációja még azzal kezdődött, hogy újra meg kellett tanulnia járni. A zenész egy ideje már dióspusztai birtokán gyógyul a kórházi rehabilitációja mellett. A lap úgy tudja, már szívesen látja vendégül barátait, kollégáit is. Demjénnek öt hónappal ezelőtt volt agyérgörcse. A csípőkorrekciós műtétje utáni kontrollra készült, mikor egyre rosszabbul lett, végül kihagyta a kontrollt, kórházba vitték, és kiderült, hogy agyérgörcse volt. Egy ideig mesterséges altatásban tartották, utána volt intenzív osztályon, majd egy rehabilitációs intézetbe küldték.