Ringo Starr új lemezének egyik különlegessége John Lennon egyik utolsó számának feldolgozása, amelyen Paul McCartney is gitározik, és amelyre George Harrison játékát is becsempészték.

John Lennon egyik utolsó szerzeményét dolgozta fel Ringo Starr új lemezén. A dal feldolgozás egyik különlegessége, hogy Starr megkérte a másik, még élő Beatles-barátot, Paul McCartney-t, hogy segítse ki a basszussal, ráadásul a 2001-ben meghalt George Harrison játékát is becsempészte a felvételre. A dal pedig a Grow Old with Me, amit John Lennon írt, és ami Lennon 1980-as, Double Fantasy című lemezéhez rögzített, de végül nem került fel rá.

A 79 éves Ringo Starr a dallal kapcsolatban elmondta, hogy az egykori demofelvételen hallható, amint Lennon azt mondja: „ez remek lesz neked, Ringo”. Starr elmondta, hogy bár Lennon más számokat is írt neki, ez különösen fontos számára, ezért választotta az új lemezre. Meghatottan beszélt arról, hogy bár Lennon már nagyon régen meghalt, a szám továbbra is felkavarja, mivel John az egyik legjobb barátja volt. Jack Douglas, a What's My Name című új lemez producere a Here Comes the Sun című egykori Beatles-sláger felvételéről felhasználta George Harrison játékának egy részletét a Grow Old with Me új felvételéhez.

Starr, aki a közelmúltban publikált egy új fotókönyvet is Another Day in the Life címmel, a lemezzel kapcsolatban azt is mondta: nagyon örül annak, hogy a Beatles idén 50 éves Abbey Road című albuma ismét visszatért a zenei toplisták élére az évfordulónak köszönhető érdeklődés miatt.