2020-ban Budapestre is ellátogat a komoly világ körüli turnéval búcsúzó KISS. 

A KISS zenekar tavaly szeptemberben jelentette be, hogy világ körüli turnéval búcsúztatja a 46 éves pályafutását. Akkor azt írták a közleményükben, hogy semmit nem érhettek volna el, ha nincs az a több millió ember világszerte, akik megtöltötték az arénákat és a stadionokat. „Ez lesz az utolsó ünnepség azoknak, akik már láttak minket, és az utolsó lehetőség azoknak, akik még nem.  Elköszönünk ezzel az utolsó turnéval, életünk eddigi legnagyobb show-jával készülünk” – írták.

Az együttes most bejelentette a 70-nél is több állomásos turné pontos dátumait és helyszíneit. Köztük pedig ott van Budapest is, ahol 2020. július 16-án lépnek majd fel, nyilván a Papp László Budapest Sportarénában.

Világkörüli turnéval búcsúzik a KISS

A KISS zenekar bejelentette, hogy egy világkörüli turnéval búcsúznak el a rajongóiktól. Az együttes a turné állomásait még nem hozta nyilvánosságra. A KISS 45 éves pályafutása után most az utolsó turnéjára készül. A hírt az America's Got Talentban közölték először, később pedig a Twitteren is megosztották a rajongókkal.

A sorozat az End of the Road, azaz "az út vége" nevet kapta, idén novemberben indul, és jövő októberben fejeződik be. A tervek szerint lesz még egy ráadásbuli New Yorkban, de az már 2021 nyarán. Az állomások teljes listáját az Ultimate Classic Rock is közzétette.