Elmarad a november 9-ére hirdetett Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Mohamed Fatima dublini fellépése, mert alig vettek jegyet a bulira.

Mindössze 27 jegyet vettek Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Mohamed Fatima dublini koncertjére. A buli november 9-én, szombaton lett volna, de törölni kellett a nagyon gyér érdeklődés miatt. Összesen 19 online, és 8 bolti jegy kelt el, de a koncert törlése miatt minden vásárlónak visszatérítik a jegy árát, azaz a 25 eurót (nagyjából 8300 forintot). Ganxsta Zolee a Borsnak röviden csak annyit mondott: „Ilyen van. Mindig szerződést kell írni. Száz bulit lemondtak már, és száz bejött helyette,  eggyel több vagy kevesebb, teljesen mindegy.

Ganxsta ZoleeFotó: Polyák Attila - Origo

A koncert reklámozásában részt vevő Balogh Gábor, aki az Írországi Magyarok TV vezetője is egyben, a lapnak elmondta: „Zoli Dublinba szinte hazajár, és két éve már nem volt, így mindenki azt hitte, hogy telt házas lesz a buli. 250 ember jelezte az eseménynél, hogy jönne, ami nem túl nagy elvárás,  ám az augusztus óta árusított jegyek csak nem akartak elkelni.” A fellépők repülőjegyeinek árát biztosan bukta a szervező, ha a szállást sikerült időben lemondania, akkor azt talán nem. Emellett nincs kizárva, hogy a helyszínért kötbért kell majd fizetnie.