27 jegyet adtak el Ganxsta Zolee dublini koncertjére

Roast Ganxsta Zolee Ganxsta Zolee zenész az RTL Roast című műsorának sajtótájékoztatóján
Ganxsta Zolee zenész az RTL Roast című műsorának sajtótájékoztatóján
Vágólapra másolva!
Elmarad a november 9-ére hirdetett Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Mohamed Fatima dublini fellépése, mert alig vettek jegyet a bulira.
Vágólapra másolva!

Mindössze 27 jegyet vettek Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Mohamed Fatima dublini koncertjére. A buli november 9-én, szombaton lett volna, de törölni kellett a nagyon gyér érdeklődés miatt. Összesen 19 online, és 8 bolti jegy kelt el, de a koncert törlése miatt minden vásárlónak visszatérítik a jegy árát, azaz a 25 eurót (nagyjából 8300 forintot). Ganxsta Zolee a Borsnak röviden csak annyit mondott: „Ilyen van. Mindig szerződést kell írni.

eggyel több vagy kevesebb, teljesen mindegy.

Ganxsta Zolee Fotó: Polyák Attila - Origo

A koncert reklámozásában részt vevő Balogh Gábor, aki az Írországi Magyarok TV vezetője is egyben, a lapnak elmondta: „Zoli Dublinba szinte hazajár, és két éve már nem volt, így mindenki azt hitte, hogy telt házas lesz a buli.

ám az augusztus óta árusított jegyek csak nem akartak elkelni.” A fellépők repülőjegyeinek árát biztosan bukta a szervező, ha a szállást sikerült időben lemondania, akkor azt talán nem. Emellett nincs kizárva, hogy a helyszínért kötbért kell majd fizetnie.