Harry Styles Budapestre jön jövő nyáron

Harry Styles
PARIS, FRANCE - MARCH 13: In this handout photo provided by Helene Marie Pambrun, Harry Styles performs during his European tour at AccorHotels Arena on March 13, 2018 in Paris, France. (Photo by Handout/Helene Marie Pambrun via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Jövőre világkörüli turnéra indul és Magyarországon is fellép Harry Styles, a One Direction frontembere. Budapesten 2020 nyarán lép fel az Arénában. 
Vágólapra másolva!

Szólóprojektjével Budapestet is érinti jövőre induló világ körüli turnéjával a One Direction frontembere. Harry Styles 2020. május 31-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Harry Styles koncertsorozata jövő áprilisban indul az Egyesült Királyságban, érinti Európa és Észak-Amerika számos városát, majd 2020 októberében zárul. Hamarosan ázsiai, ausztráliai állomásokat is bejelentenek. Az európai részen az énekes előtt King Princess fog bemelegíteni.

Harry Styles 2018-ban Forrás: Getty Images/Helene Marie Pambrun

Styles Bécsből érkezik majd Budapestre, ahol előző este lép fel. A 25 éves brit előadó a One Direction fiúcsapat tagjaként lett ismert. Az együttes 2010 és 2016 között öt stúdióalbumot készített,

ezek közül négy vezette a listát.

Olyan hatalmas slágerek fűződnek a One Direction nevéhez, mint a What Makes You Beautiful, a Live While We're Young, a Best Song Ever, a Story of My Life vagy a Drag Me Down.

Az együttes csaknem

200 díjat söpört már be és több mint 50 millió lemezt adott el világszerte.

Miután a One Direction 2016-ban bizonytalan időre leállt, a tagok szólóprojektekbe fogtak. Harry Styles első stúdiólemeze 2017-ben jelent meg, és a rajta szereplő Sign of the Times-t a rangos amerikai Rolling Stone magazin az év kislemezének választotta. Második albuma Fine Line címmel idén decemberben jön majd ki. A beharangozó Lights Up című felvétel videóját már több mint százmillióan indították el.

Harry Styles filmszínészként is ismert, szerepelt Christopher Nolan 2017-es háborús mozijában, a Dunkirk-ben.