Még a nagymamát is fel tudta köszönteni a forgatás után

2019.11.14. 09:46

Frontembere szülővárosában forgatta legújabb klipjét a Tha Shudras. Trap kapitány elmondta, hogy szándékosan hagyták meg a dalnál a sokszínű értelmezés lehetőségét. Klippremier az Origón.

A Tha Shudras őszi-téli terve, hogy nagyjából havonta kiadnak egy-egy audiovizuális csomagot. A legutóbbi klipjük szeptember utolsó napjaiban jelent meg, és most is elkészültek eggyel. Az új dal, amihez videó készült, a Vigasztal. A legutóbbi, klipet kapó dal a Hívjál barátnak volt, és egyértelműen egy szakítós darab. Ehhez képest a Vigasztal értelmezése már nem olyan egyszerű. Molnár Tibor frontember, azaz Trap Kapitány az Origónak azt mondta az erről: „annyira nyitott és annyira sokszínű a nóta értelmezése, mint az ősz. Egyrészt emiatt is készítettünk imidzsklipet, mert nem akartuk egyetlen vagy pár sztori szállal behatárolni a mozink témáját.” 

Ezúttal is Korcsok Renátóval dolgoztak, aki az előző klipet is készítette. Molnár Tibor azt is elmondta, hogy háromszor szervezték át az egész forgatást: „először az eső miatt kellett cserélnünk majdnem az összes helyszínt fedettre, másodjára a fő helyszínünket is módosítottuk különböző technikai okok miatt, majd az eső mellett arra napra tél is lett, így a ruháinkat is aznap kellett rövid idő alatt újra-styleingolni, de hála a baráti, családi hangulatnak, minden akadályt jól vettünk.” A klipet Szegeden forgatták, és jó 6 óra alatt megvoltak vele. „Még a nagymamámat is felköszönthettem Szegeden, és a kedvenc hamburgerezőmben is ehettem a Budapestre indulás előtt. Ez a szerzeményünk a december 7-ei szegedi, JATE Klubos koncertünk címadó slágere is, ezért is forgattunk a szülővárosomban” – mondta Molnár Tibor.

további tartalmak a rovatból