Ozzy Osbourne jövő májusban indítja talán tényleg végleges búcsúturnéját. És már az is biztos, hogy nem lesz kavarodás, egyetlen előzenekar lesz, Marilyn Manson bandája. 

Ozzy Osbourne a tervek szerint 2020-ban befejezi a második nagy búcsúturnéját. A No More Tours II névre keresztelt sorozat már 2018-ban elkezdődött, de idén májusban megakadt egy nagyobb európai szakasz előtt Osbourne egészségi állapota miatt. Azokat az állomásokat végül le is mondták, és úgy néz ki, már csak Észak-Amerikában lép fel nagykoncerten a heavy metal stílus egyik elindítója. A turné jövő májusban kezdődik, és a július 31-én Las Vegasban véget is ér – írja a CoS.

Ozzy Osbourne 2018-banForrás: AFP/Sputnik/Vladimir Astapkovich

Ozzy Osbourne most bejelentette, hogy egyetlen előzenekara lesz a végleges búcsú hátralévő állomásain, mégpedig Marilyn Manso bandája. A turnén korábban fellépett Osbourne-nal a Judas Priest, a Stone Sour, és a Kadavar is. Korábban úgy volt, hogy a Megadeth lesz a fő előzenakara Osbourne-nak a turné hátralévő szakaszában, de ezt a tervet többek között a Megadeth énekesénél, Dave Mustaine-nél diagnosztizált daganatos betegség is eltörölte

Marilyn MansonForrás: AFP/Suzanne Cordeiro

A két hónap alatt 27 koncertet ad Osbourne, valamennyi előtt Mansonék játszanak majd.