Protézist kap Béres Ilona

2019.11.18. 13:34

Komoly fájdalmakkal küzdött a Kossuth-díjas Béres Ilona.

Márciusban esett el Béres Ilona, és a baleset következtében eltört a vállcsontja. A színésznő azóta komoly fájdalmakkal él, a gyógytorna és a fizikoterápia sem oldotta meg a dolgot, de úgy néz ki, nyolc hónap után vége a szenvedésnek. A Blikknek elmondta, „sajnos, nem lehetett gipszelni, és hiába pihentettem, hiába követtem minden orvosi és terápiás utasítást, érdemleges javulás nem mutatkozott. Nem akart rendesen összeforrni. A gyógytorna és a fizikoterápia sem hozta meg a kívánt hatást, ezért a szakorvosom nemrég a protézis mellett döntött. Hamarosan operálnak.”

Béres Ilona Kossuth-díjas színművész mutatja a Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetését a Parlamentben 2013-banForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja azt is mondta, „nem kenyerem a panaszkodás, de valóban kínkeserves fájdalmakkal kellett szembenéznem, és ez a borzasztó időszak még nem ért véget, de bízvást remélem, sikeres lesz a műtét és a rehabilitáció. Rajtam nem fog múlni.”

további tartalmak a rovatból