Újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.

Kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal egyszer már elbúcsúzott rajongóitól, újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe amerikai metal együttes. A 2014-2015-ös búcsúturnét megelőzően a banda tagjai szerződésben rögzítették, hogy többé nem turnéznak együtt.

Egy hétfőn közzétett videóban azonban látványosan megsemmisítették a dokumentumot. A zenekar a közleményben azt írta, „a szerződés most érvényét vesztette, mivel a rajongók új nemzedéke töretlenül követeli, hogy a banda újra összeálljon”. Az Egyesült Államok stadionjaiba tervezett turnén a Def Leppard angol és az amerikai Poison rockegyüttes is csatlakozik a Mötley Crüe-höz. A pontos dátumokat és helyszíneket később jelenti be az együttes.

A Mötley Crüe 2019 márciusában a róluk készült, Mötley Crüe: Mocskos rock 'n' roll című film bemutatóján: Nikki Sixx, Vince Neil, Mick Mars és Tommy LeeForrás: AFP/2019 Getty Images/Kevin Winter

Tommy Lee dobos, Mick Mars gitáros, Vince Neil énekes és Nikki Sixx basszusgitáros 158 koncertet adott a 2014-2015-ös Final Tour keretében, amelynek utolsó állomása Los Angelesben volt 2015. december 31-én.