Melyik Európa legszebb karácsonyi vására? Szavazzon!

2019.12.04. 20:18

Már lehet szavazni Európa legszebb karácsonyi vásárára. A versengésben Magyarországot és Budapestet az Advent Bazilika képviseli, amely már bekerült a legjobb tíz karácsonyi vásár közé.  

Az Advent Bazilika tavaly a 2. lett, megelőzve olyan nagyvárosokat, mint Prága, Brüsszel vagy Bécs. Idén is rendkívül népszerű a budapesti vásár, már a legjobb tíz között van a szavazáson.

A mostani versenyen remélhetőleg a magyar rendezvénysorozat nyer, ami azért is hasznos lenne, mert a helyezés nem pusztán a rendezvénynek hozhat dicsőséget, de a magyar főváros további idegenforgalmi és kulturális értékeire is ráirányítja az európai utazók figyelmét egy ilyen turisztikai szempontból kiemelten fontos időszakban.

A közönség online naponta egy szavazatot adhat le, erre a linkre kattintva: European Best Destinations - a Budapest fotóra kattintva lehet voksolni.

Az immár kilencedik alkalommal megnyílt Advent Bazilika az évek során Budapest egyik meghatározó turisztikai látványosságává, rendezvénysorozatává vált. Számos hír és utazási portál mutatja be kihagyhatatlan úticélként, mint ahogy tette azt legutóbb a CNN is, mely elsőként említi a vásárt az ünnepi időszak budapesti programjait bemutató anyagában.

Az Advent BazilikaForrás: European Best Destinations