Martin Garrix is fellép a jövő évi Balaton Soundon

2019.12.10. 10:47

Több mint húsz név már biztos a 2020-as Balaton Soundra. A szervezők kedden jelentettek be olyanokat, mint a Dimitri Vegas & Like Mike duó, a Sound kívánságlistájának állandó vezetője, Martin Garrix, vagy Kygo.

Kedden jelentettek be a 2020-as Balaton Sound fellépőit, és az már biztos, hogy ott lesznek Zamárdiban a világ legjobb Dj-it listázó DJ Mag éllovasai: a Dimitri Vegas & Like Mike duó, a listán őket követő Martin Garrix, illetve a Sound közönségének nagy kedvence, Kygo is ott lesz jövőre. Rajtuk kívül a Nagyszínpadon játszik majd Robin Schulz, aki az egyik legnagyobb név a német mainstream house szcénából, a DJ Mag listán jelenleg hatodik pozíciót elfoglaló Don Diablo, a brit DJ-társadalom egyik legfrissebb tehetsége, Jonas Blue, és fellép majd a DJ-ként és zenei producerként egyaránt ismert brit Jax Jones. A Nagyszínpadon csinál zenét továbbá az angol DJ/producert, Sigala és a kanadai zenei produkció és DJ duó, a Loud Luxury.

Martin GarrixForrás: AFP/Fabrice Coffrini

A techno, dance és az EDM kedvelők számára is erős line-up érkezik a Dreher Arénába, ahol a külön tervezett techno nap keretében Deborah De Luca már biztosan ott lesz. Fellép továbbá az EDM műfaj egyik showmanje, Salvatore Ganacci, a világhírű DJ páros, Vini Vici, és ott lesz a fesztiválon a Blastoyz is. Az estéket olyan élő produkciókkal nyitja a Dreher Aréna, mint a Modestep vagy Zhu.

Itt egy fürdőruhányi nyár a lassan közelítő télhez

Európa egyik legmenőbb vízparti fesztiválja jövőre július 8-12 között várja közönségét Zamárdi szabad strandján. Addig itt vannak a legjobb jelenetek az idei fesztiválról. Jövőre július 8-tól 12-ig tart majd a Balaton Sound Zamárdiban. December elején jelentik be az első neveket a 2020-as bulira, majd december 11-étől 3 napon át lehet kedvezményesen jegyeket és (öt-, négy- és háromnapos) bérleteket venni.

Az underground DJ-világ kedvenc helyszínei idén is felépülnek a Balaton Soundon: ismét jelentkezik a népszerű ELROW és a 2019-es fesztiválon új helyszínként debütált The Club. Az ELROW idén egy közel 5000 férőhelyes sátorba költözött. A spanyol Elrow Club által létrehozott világhírű partisorozat jövőre is extravagáns díszlettel és látványvilággal érkezik Zamárdiba, és a helyszín fellépői között már biztosan ott lesz Loco Dice, Meduza és Ilario Alicante, és nem utolsó sorban a maratoni szettjeiről híres New York-i house-legenda, Danny Tenaglia.

Dimitri Vegas & Like MikeForrás: AFP/2017 Getty Images/Gustavo Caballero

Tavaly mutatkozott be a Balaton Sound új, és egyből nagy sikernek örvendő helyszíne, a The Club, melynek koncepciója egy modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát idézi, ahol a nemzetközi underground elektronikus zenei szcéna ikonikus alakjai lépnek fel a fesztivál ideje alatt. Idén ide érkezik egy legendás fellépőkből álló páros, név szerint Hernan Cattaneo és Nick Warren, akik közösen állnak majd színpadra. Rajtuk kívül a The Club közönsége előtt lép majd fel Julien Jeweil is.

December 11-től indul a 72 órás early bird akció, melynek keretében 3-,4- és 5-napos bérletek válthatók kedvezményes áron. A 2020-as Balaton Soundra idén december 18-tól 3 napon át VIP Early bird kedvezményekkel is megvásárolhatóak a 3-, 4- illetve 5-napos VIP bérletek. 

további tartalmak a rovatból