70 millióért vette meg a bőrdzsekit, hogy aztán visszaadhassa a tulajnak

GREASE, Olivia Newton-John, John Travolta, Barry Pearl, Michael Tucci
Vágólapra másolva!
Olivia Newton-John ajándékként visszakapta a november elején elárverezett legendás fekete bőrdzsekijét a vevőtől.
Vágólapra másolva!

Olivia Newton-John visszakapta a november elején elárverezett legendás fekete bőrdzsekijét a vevőtől, aki 243 ezer dollárt (72,3 millió forint) fizetett a Pomádé (Grease) című világhírű, 1978-as musicalfilm zárójelenetében viselt ruhadarabért.

Jócskán alábecsülték a világhírű bőrdzseki értékét

Az eredetileg becsült leütési ár kétszereséért kelt el az a bőrdzseki, amelyet Olivia Newton-John a kultikus, Grease című filmben viselt. A Juliens Aukciósház szombati árverésén elkelt többek között az a bőrdzseki és feszülős nadrág, amiket Olivia Newton-John a híres Grease című film vurstlis jeleneteiben viselt.

A neve elhallgatását kérő vevő a múlt hétvégén adta át a többszörös Grammy-díjas énekes-színésznőnek a dzsekit, és azt mondta,

A fekete bőrdzsekit és a magas derekú, szűk nadrágot Newton-John a Grease (Pomádé) híres, vurstlis jelenetében viselte, amikor John Travoltával elénekelték a You're the One That I Want című számot.

A két ruhadarab két külön tételként szerepelt a Julien's Auctions Beverly Hills-i árverésén és két vevőhöz került a becsült ár több mint kétszereséért. Egyébként az angol-ausztrál énekes-színésznő

nagyjából 500 tárgyat bocsátott árverésre,

és a bevétellel a melbourne-i Olivia Newton-John Rákkutató és Wellness Központot támogatta, amelynek társalapítója volt, miután 1992-ben első ízben sikerült legyőznie a mellrákot. A 71 éves Newton-John tavaly szeptemberben jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála. A kabát megvásárlója egyébként Newton-John „elsőszámú rajongójának” vallja magát és gyors felépülést kívánt neki. Az énekes, aki rendkívül hálás volt és nagyon meghatódott az ajándéktól, elmondta, hogy a melbourne-i rákközpontban fogja kiállítani a kabátot.