Megvannak a jövő évi Paloznaki Jazzpiknik első fellépői

Vágólapra másolva!
A héten bejelentettek több fellépőt is a jövő évi Paloznaki Jazzpiknikre, amit július 30. és augusztus 1. között rendeznek meg.
Vágólapra másolva!

A hét végén bejelentették a 2020-as Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit. Az egyik headliner a popos soult játszó JP Cooper, aki tavaly a Sziget Fesztiválon is fellépett. Jonas Blue-val közösen előadott Perfect Strangers daluk 2016 óta dübörög a sikerlistákon. A brit énekes-dalszövegíró szerzeményeit már több mint 2 milliárdan indították el a YouTube-on.

Legújabb kislemeze, Sing It With Me idén nyáron jelent meg. JP Cooper 2020-ban indul első európai turnéjára, melynek egyik állomása a Jazzpiknik lesz.

A holland Caro Emerald napjaink egyik legizgalmasabb énekesnője. Stílusában ötvözi a popsztárok és a klasszikus hollywoodi dívák megjelenését. Koncertjeit a jazz, a tangó és a '90-es évek groovin' jazz egyedi ötvözete és érces hangja, dinamikus előadásmódja jellemzi.

Csak egy bár van Caro Emerald szigetén, de ott bitang jó a zene

Nem túl hosszú, de remek hangulatú koncertet adott a holland énekesnő Budapesten, a Papp László Sportarénában - ez volt az első önálló koncertje Magyarországon, korábban fesztiválok alkalmával lépett fel. Caro Emeraldot a színpadon először a 2012-es Sziget fesztiválon láthatták a magyarok, majd három évvel később, 2015 júliusában a Campus fesztiválra is ellátogatott.

Jövőre jön még a soulban MF Robots is. A zenekar egyik tagja, Jan Kincaid alapítója volt a 2019-es Jazzpikniken nagy sikert aratott The Brand New Heavies együttesnek, hozzá csatlakozott Dawn Joseph énekesnő, akit Rod Stewart, Phil Collins, Michael Buble, Craig David, vagy a tavaly Paloznakon is fellépett Rick Astley szenzációs vokalistájaként ismerhetett meg a közönség. Jövő évi koncertjük egyben első magyarországi fellépésük lesz.

Jegyek és bérletek már most kaphatók minden kategóriában. A napijegyek mellett két- és háromnapos bérleteket, illetve VIP-jegyeket és bérleteket lehet már venni.