Pezsgőfutás és ingyenes koncertek lesznek szilveszterkor Siófokon

2019.12.27. 18:35

Az év utolsó napjaiban is számos izgalmas program lesz Siófokon, hogy mindenki méltóképpen búcsúztathassa 2019-et. A két ünnep között lesz Évzáró Puncs Party, december 31-én pedig a Szilveszteri Party mellett idén is megrendezik a BÚÉK Siófok Pezsgőfutást.

December 28-30. között lesz az idei Évzáró Puncs Party a Fő téren. A háromnapos gasztrofesztivál minden napján

ingyenes koncertek lesznek,

emellett ünnepi finomságok, kürtőskalács, juhtúrós lepény, kemencés lángos és persze forralt bor és puncs várja a látogatókat.

Forrás: Hello Siófok

December 31-én 20 órakor kezdődik a Szilveszteri Party a siófoki Fő téren, a helyi Blokk együttes koncertjével, őket követi a Bon-Bon, majd Hevesi Tamás. Éjfél előtt még színpadra lép a Voice-ban ismertté vált énekes, Weisz Viktor is, utána pontosan 0 órakor tűzijáték lesz, a Szilveszteri Partyt pedig hajnalig tartó retro disco zárja.

Siófokon sportolással is lehet tölteni az év utolsó napját

29 éve hagyomány a városban a Pezsgőfutás, amelyen idén hat különböző korosztályt is díjaznak, az első száz beérkező pedig BÚÉK Siófok pólót kap. Először a legkisebbek mezőnye rajtol el: az óvodás futáson minden induló óvodás éremmel lesz gazdagabb.

10 óra 30 perckor kezdődik maga a Pezsgőfutás,

amelyet Gyarmati Ariel és Kocsis György rallye autója vezet fel. Az ingyenes rendezvényen teát és forralt bort is kapnak a résztvevők.

A két ünnep között és december 31-én is nyitva lesz a Siófoki Jégkikötő: az év utolsó napján 17 óráig lehet majd korcsolyázni a Hajóállomásnál kialakított 600 négyzetméteres pályán.

További információk a Hello Siófok honlapján és Facebook-oldalán találhatók.