Gesztesi Károly temetésére csak a szűk családot várják, ezért külön róhatják le a kegyeletüket a kollégák és a rajongók.

Gesztesi Károly temetése annyira szűk körű lesz, hogy azon csak a családtagok vehetnek részt, vagyis még a színész barátai sem - írja a Bors.

Azonban barátainak, ismerőseinek és rajongóinak is lehetősége lesz elbúcsúzni az 57 éves korában tragikus hirtelenséggel meghalt színésztől.

A lap úgy tudja, hogy Eszenyi Enikő az aláírásával már hivatalos meghívót is küldött a kollégáknak. A Vígszínház Házi Színpadán január 13-án, hétfő este 19.00–23.00 között emlékeznek Gesztesi Károlyra, aki 1994 és 1998 között volt a társulat tagja.

Gesztesi KárolyForrás: Facebook

Állítólag a színpadon folyamatos vetítéseket tartanak a színész fotóiból, s itt találkozhatnak azok, akik valaha együtt játszottak, jó kapcsolatot ápoltak Gesztesivel. Ez az esemény nem nyilvános. 

A tervek szerint aznap a rajongók is leróhatják a kegyeletüket a színház Pannónia utcai oldalán virággal és gyertyagyújtással.  A Bors megkereste a Vígszínház sajtóosztályát és Eszenyi Enikő igazgatónőt, ám ennél többet ők sem szerettek volna közölni.