Madonna a kezdés előtt 45 perccel mondta le legutóbbi koncertjét

2020.01.20. 13:22

Madonna korábbi sérülésére hivatkozva mondta le legutóbbi koncertjét a kezdés előtt 45 perccel.

„Sajnálattal közöljük, hogy Madonna nem tud fellépni ma este” – állt abban az e-mailben, amit 19:45-kor írtak a 20:30-kor kezdődő koncert előtt a szervezők. Vasárnap Lisszabonban lépett volna fel Madonna, de egy korábbi sérülésre hivatkozva le kellett mondania a show-t. A közösségi médiás felületein is írt bár bocsánatkérő sort:

„Sajnálom, hogy le kellett mondanom a mai koncertet, de a testemre kellett hallgatnom és pihennem kellett” – írta. Egyébként ez már a nyolcadik eset, hogy a 61 éves Madonna fellépést mond le a futó, Madame X elnevezésű turnéján. Ezúttal nem szólt arról, milyen sérülés miatt mondja le a fellépését, de novemberben San Franciscóban például azt mondta a közönségnek, hogy szalagszakadása van és fáj a térde. Múlt héten a közösségi médiában közzétett videóján látható, hogy mindkét térdén kötést visel.

„Így készül a fellépésre egy sérült Madame X. Nagyon óvatosan” – írta a pár napja kitett videóhoz. A turné jelenlegi szakasza január 12-én kezdődött a portugál Coliseu Dis Recreiosban, azon még jókedvűnek tűnt az énekesnő, de szombaton is fellépett – mondta el a BBC riporterének a stáb egyik tagja. Amúgy kedden lesz még egy fellépése Lisszabonban, arra elvileg készül. 

további tartalmak a rovatból