Az Offspring és a Bring Me The Horizon is jön az idei VOLT-ra

2020.01.27. 11:18

Három élvonalbeli rockbanda, a My Chemical Romance, a Bring Me The Horizon és a The Offspring is jönnek a 2020-as VOLT Fesztiválra. A hétfőn bejelentett fellépőkkel elkészült az idei fesztivál nagyszínpados programja. 

2013-as feloszlásuk után 2019. decemberében újra összeállt a 21. század első évtizedének egyik legsikeresebb bandája, a My Chemical Romance. Az együttes idén már turnéra is indul, így Ausztrália, Új-Zéland, Japán és az Egyesült Királyság után Sopronban is fellépnek. A VOLT előtt 10 nappal Londonban indul a turné két stadionkoncerttel, melyekre 20 perc alatt kelt el az összes jegy.

Az európai aréna és fesztiválkoncertek sorában itthon a Telekom VOLT fesztiválon lép fel a tavaly új lemezt megjelentető Bring Me The Horizon. Szintén a VOLTon köszönthetjük idén a modern amerikai punk rock alapvetését, Dexter Holland csapatát, a The Offspringet.

Még pelenkás volt a legfiatalabb rajongó

Amerika egyik legismertebb punkzenekarának koncertjén jártunk.

A Telekom VOLT, a változatos zenei kínálata mellett, arról is híres, hogy itt lép föl a legtöbb hazai előadó. Közülük idén a Telekom Nagyszínpad vendége lesz a Tankcsapda, akik mindössze 11 koncertet vállalnak idén

Magyarországon, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Kowlasky meg a Vega, a Bagossy Brothers Company, a 15. születésnapját ünneplő Irie Maffia valamint az AWS és a Supernem. A hétfőn bejelentette fellépőkkel elkészült a Telekom Nagyszínpad programja, melyben – a korábbi bejelentés szerint – ott lesz Lenny Kravitz, Marshmello, a The Pretty Reckless és Yungblud is.

további tartalmak a rovatból