Soha nem lépett fel ilyen különleges koncerten Caramel

2020.01.31. 19:11

Február 2-án 20 órától a Máté Péter-díjas zenész, énekes, Molnár Ferenc Caramel, valamint a Jób lázadása társrendezőjeként Oscar-díjra jelölt Kabay Barna lesz a Sláger Téma vendége. Caramel idén két lemezzel is készül, Kabay Barna pedig az Oscar-jelölésről, és a Feltalálóról vall.

Caramel

Molnár Ferenc Caramel kereken másfél évtizede már, hogy Száll a dallal. A jubileum kapcsán a Megasztárból gigasztárrá lett énekes egy különleges gálakoncerttel készül. A Simfonica lesz az ötödik Aréna-koncertje, de még soha nem lépett fel egyszerre ötven zenésszel, és olyan különleges átiratban sem szóltak még a dalai, mint ahogy azok idén Bálint-napkor.

Forrás: Origo

A Sláger Témából az is kiderül, hogy sztárvendégei, Palya Bea és Tarján Zsófia közül kivel énekel majd duettet, egy kifejezetten a Simfonica koncertre írt új, közös dalt. A Máté Péter-díjas zenész a vasárnapi adásban elsők között árulja el 2020-as terveiről, hogy 

az idei évben két lemezzel is készül. 

Hogy milyen dalok várhatók a nyolcadik Caramel-albumon, illetve milyen szerzemények kerülhetnek fel a kilencedikre, és ezek mikorra várhatók, szintén kiderül a Sláger Témából.

Kabay Barna

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Kabay Barna lesz a vendég, aki a lassan már négy évtizede, 1984-ben önként vállalt száműzetésében értesült arról, hogy Gyöngyössy Imrével közös filmjét, 

a Jób lázadását minden kommunista tiltás és elhallgatás ellenére Oscar-díjra jelölték.

Forrás: Origo

A nem mindennapi karrierjének legizgalmasabb momentumai mellett 

beavatja a hallgatókat legújabb filmjének, A feltaláló kulisszáiba is. 

A Béres József életéről szóló alkotás A cseppben az élet minisorozatra épül, amelynek szintén a forgatókönyvét és produceri munkáit jegyezi Kabay Barna. Sőt, még az is kiderül, kiről forgatna hamarosan egy újabb történelmi témájú filmet.

Döbrösi Laura

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Döbrösi Laurával készült beszélgetés lesz újra hallható. 

A színésznő beszél majd Az örök tél nemzetközi sikereiről, így arról is, miért őrült különösen Gera Marina nemzetközi Emmy-díjának. 

A málenkíj robot borzalmairól szóló alkotás sikere mellett hasonló filmek révén végre kibeszélhetők történelmi tragédiáink is.

Forrás: Origo

A legbeszédesebb néma szerep mellett szó esik színházi szerepvállalásairól, így az Időfutárról, a Tündér Laláról és a nemrégiben bemutatott Veszélyes fordulóról, amely Földes Eszter bravúros rendezői beugrása miatt is emlékezetes marad a Karinthy Színházban. Döbrösi Laura megismerteti a hallgatókat mozgalmár énjével is, azaz miért és hogyan váltott ökotudatos életmódra. Sőt, a Sláger Téma Extrában 

még énekesnői karrierjét is felfedi. 

2020. február 2-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Molnár Ferenc Caramellel, Kabay Barnával, Döbrösi Laurával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!