Megduplázná az évi egymillió könyvletöltését a magyar startup

Bookr Kids
Vágólapra másolva!
Tavaly egymillió könyvet töltöttek le, és nagyjából 5 évnyi időt töltöttek gyerekek olvasássasl a magyar alkalmázás segítségével. 2020-ban a BOOKR Kids a 2 milliós könyvletöltést tűzte ki magának célul.
Vágólapra másolva!

A BOOKR Kids mobilalkalmazás mesetára már 5 éve folyamatosan bővül, és továbbra is alapvető céjla, hogy a mai gyerekek számára is izgalmas és élvezetes formában mutassa be a modern és klasszikus irodalom alkotásait. 2015-ös indulásuk óta már több mint 700 digitális interaktív könyvet készítettek, és jelenleg 5 piacon vannak jelen különböző oktatási megoldásokkal, de módszertanuk alapja minden esetben a könyv és a betű. A 2019-es évben komoly eredményt értek el: azon túl, hogy a könyvtáralkalmazást irányító cég 30 százalékkal növelte árbevételét 2018-hoz képest,

elérték az évi egymilliós könyvletöltést.

Ráadásul közel 5 évnyi időt töltöttek a felhasználóik olvasással tavaly.

2019-ben a magyar általános iskolák is megismerkedhettek a BOOKR formátummal, hiszen szeptembertől 1000 gyerek próbálhatta ki államilag fenntartott, vidéki, túlnyomórészt kistérségi intézményekben a BOOKR Suli programot. A kísérleti programban résztvevő gyerekek 98 százaléka nyilatkozott úgy, hogy szívesen olvas klasszikus irodalmat a BOOKR Suli tálalásában.

A cég jelenlegi zászlóshajó terméke az angol nyelvtanulást irodalmi művekkel segítő BOOKR Class, aminek köszönhetően nemzetközi piacokra is eljutott a vállalat. Többek között emiatt is merték kitűzni a

2020-as célukat, ami a 2019-es, egymilliós könyvletöltés megduplázása.

A stabil cseh és német partnereik mellett, 2019-ben megkezdték az együttműködést török, pakisztáni és görög oktatási ügynökségekkel is. A BOOKR Class Kínában pedig már sikert aratott: 2019. szeptember óta napi szinten használják Guangzhou régió egyik legnagyobb presztízsű nyelviskola-hálózatában.