Február 9-én, vasárnap 20 órától a Jászai Mari-díjas színművész, Seress Zoltán, és a világbajnoki címre törő motorversenyző, Sebestyén Péter lesz a Sláger Téma vendége.

Seress Zoltán arról is mesél a műsorban, hogy önként vett kicsit vissza a tempóból, ennek ellenére több színészre elegendő munkája van mostanában is. A Válótársak és a Korhatáros szerelem sorozatok sztárja a napokban bemutatott,

A feltaláló címet viselő, Béres József életét feldolgozó filmben alakít egy fontos szerepet.  

Emellett javában készül a Trianon darab bemutatójára a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Sőt, a Sláger Témában még arról is beszél, melyik az a délszláv író, akinek talán leghíresebb könyve annyira megihlette őt, hogy mindenképp színpadra, vagy akár filmre vinné a történetét.

Seress ZoltánForrás: Origo

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Sebestyén Péter lesz a vendég, aki még tinédzserként jutott el a Moto GP-be, hogy aztán a gazdasági válság és néhány rossz döntés kis híján kettétörje a karrierjét. Ám

nem adta fel, évről-évre építette fel magát újra. Így ismét a legerősebb motorbajnokságok egyikében versenyez, méghozzá két éven belül a világbajnoki címet megcélozva.

Hogy mi kell Sebestyén Péter tervének valóra válásához, illetve milyen motorral és pontosan melyik bajnokságban versenyez a sokak által Talmácsi Gábor utódjaként kikiáltott motoros, az kiderül a Sláger Témából.

Sebestyén Péter és Kalmár TiborForrás: Origo

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Böhm Györggyel készült beszélgetés lesz újra hallható. Aki lassan kereken fél évszázada már, hogy a színházat szolgálja dramaturgként, rendezőként.

Neki köszönhetjük megannyi külföldi musical siker, így többek között a Grease és a West Side Story magyarítását.  

Szerzőként, musical íróként pedig olyan legendás darabokat jegyez, mint a Valahol Európában, a Hotel Menthol, vagy A kőszívű ember fiai. A Jászai Mari-díjas színdarabíró a Sláger Témában mesél elsők között új, készülőben lévő balettelőadásáról és legújabb rendezéséről, a legendás Félőlényről is.

Böhm GyörgyForrás: Origo

Február 9-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Seress Zoltánnal, Sebestyén Péterrel, Böhm Györggyel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral.